Фолк певицата Преслава заряза половинката си – младия бизнесмен Георги Станоев - Бирмата и го удари на живот.

Добричлийката купонясвала в женска компания на Слънчев бряг. Всички дами в сепарето на Преслава демонстрирали добро настроение и се забавлявали с луди танци и скъпи питиета, съобщава "Телеграф". Предната вечер пък Преслава кършила снага в култова чалготека.

Бдителни светски фотографи пък споделиха, че часове преди партито с приятелки певицата делила една маса с актьора Мариан Вълев - Куката. Близостта на фолк певицата и актьорът даде повод за недвусмислени спекулации относно отношенията им. Мариан завел звездата на “Пайнер” не на чалга клуб, а на хаус парти в известно заведение, където се скъсали от селфита и танци, пише ''Монитор''.

Към тях за наздравица се присъединил и продуцентът на хитовото криминале по БНТ ''Под прикритие'' Димитър Митовски. Малко преди това Вълев и Преслава били забелязани и в съседния курорт Свети Влас, където първо вечеряли в изискан ресторант, а след това отишли на откриване на бар.

*Куката и Преслава

Съвместният им парти маратон продължил на Слънчев бряг, когато по-късно певицата кръшнала на екранния мафиот по женски с приятелки в друг клуб. Освен с появата им като двойка изпълнителката на “Режим неприлична” даде повод за коментари и заради фигурата си. Звездата изглеждала още по-вталена след последното си драстично отслабване.

Фриволното поведение на певицата дало повод за коментари, че тя отново е разделена с Бирмата. Но дори и най-близките й приятели не можели да кажат категорично какво се случва със звездната двойка, защото фолкаджийката упорито отказвала да коментира личния си живот.

*Бирмата и Преслава