Преслава може и да не шеф готвач в кухнята, но пък в кърската работа е супер. Певицата показа уменията си с мотика в ръка. Чалга фурията публикува видео, от което се вижда колко усилия полага в градината на дома си, който показва за първи път. От къщата не се вижда нищо, но за сметка на това на показ е огромната ограда , която прави невъзможно надникването дори от съседния имот.

В лятната беседка се вихри дъщерята Паола, за която са осигурени детски играчки като пързалка. Дворът на къщата е голям и с прекрасна гледка към планината. Досега никога Преслава не е показвал жилището си, за разлика от други свои колеги като Коцето или Анелия.

Изпълнителката обаче твърдо реши да демонстрира, че не се притеснява да върши тежкия труд и открехна част от личното си пространство."Някой желаещ да му прекопая градината", шегува се Преслава, плевейки кипарисите. Тя се чувства толкова свойски в обстановката, че едва ли това е къщата на някой неин близък. По време на пандемията Преси показа живота в родното село на мъжа си Павел край Враца, но дали поддържания двор се намира там или в полите на Витоша, Hotnews.bg може само да гадае.