Преслава е готова със съвсем нова песен, която в следващите месеци ще бъде представена в ефира на телевизия "Планета HD" с атрактивен видеоклип.

Както още в началото на март Signal.bg писа, сингълът е със загавие "Пиши го неуспешно", а лентата към него бе заснета с режисьора Людмил Иларионов - Люси.

"Когато заснехме "Режим неприлична", реших да си подготвя друга песен, а когато стане готова, да бъде пусната и тя. Казва се "Пиши го неуспешно", доста сериозна песен" - каза в "Открит микрофон" певицата и разкри, че за текста на предстоящия й сингъл, който е гръцки кавър, се е доверила на Лора Димитрова.



Първоначалната идея на певицата бе да не бави появата на "Пиши го неуспешно", но успехът, който предизвика "Кажи Здравей" я провокира да задържи за известно време премиерата на новия проект.

Междувременно Преслава реши да зарадва почитателите си с кадри от предстоящия проект. В тях звездата на Планета ТВ демонстрира доста модерна, атрактивна и различна визия, за която се погрижиха стилистът Стоян Апостолов, гримьорката Джулия Ангелова и Венелин Кондаков - коса.

Хитовата изпълнителка сподели, че видеото на "Пиши го неуспешно" е предимно имиджово, но има доста провокации.