След поредицата медийни изяви в национален ефир и срещите с българските си почитатели в клубовете в страната, Преслава отлита за Германия този уикенд.

Причината е поканата, която звездата на телевизия “Планета” получи от българската общност там да гостува през октомври. На 16 и 17 са насрочени концертите на Преслава в област Бавария, като първи възможността да аплодират обичаната певица ще имат сънародниците ни в Мюнхен.

Те очакват Преслава отдавна, а интересът към събитието е огромен, защото тя е една от любимите музикални звезди на българите не само у нас, но и по света. В съботната нощ песните на Преслава ще прозвучат и в Нюрнберг, градът, домакин на втория й концерт. Отново много настроение и хубава музика ще очакват гостите, които ще изживеят няколко незабравими часа с “Певицата на 2014”.

За първи път на международна сцена Преслава ще представи и актуалния си сингъл “На тебе не отказвам”, който в България се превърна в тотален хит. Песента се появи точно преди месец, като за това време събра гледаемост от над 3 милиона, пише planeta.tv..