Звездният глас на попфолка Преслава разказва, че началото на кариерата й е било много трудно, защото родителите й нямали пари да й помогнат. Била на 15 години, ходела на училище и работела в заведения в Добрич. Изпълнявала репертоара на попфолк певицата Румяна. В един момент обаче се изплашила, че ако продължи да пее нейните песни, може да я сполети съдбата на любимата й певица, която преди 12 години загина в автомобилна катастрофа.

Тогава изпълнителката на "Две очи разплакани" и "Камбаните звънят" издъхна на място. По-късно се установи, че инцидентът е бил изключително и само по вина на шофьора на колата и неин приятел Любо.

Катастрофиралият автомобил бил превърнат в купчина старо желязо. Кормилото на водача било превито на две, двигателят влязъл в купето, задните седалки били откъснати...

Преслава признава, че когато е влюбена, вярва до глупост. Към всяка връзка тръгва с цялото си сърце и душа и вярва безрезервно. Може би заради това връзките й все са от ден до пладне.

Твърди, че няма определен тип мъж - светъл, тъмен, с плочки или без. "Мога да се влюбя до глупост в човек, чийто характер е обрал всички негативи. Любовта е необяснима тръпка, няма точни формули при нея!"

На въпроса има ли в момента мъж до себе си, тя отговаря: "Ами да, влюбена съм! Искам да кажа, че връзката ми е в начален етап. Твърде несигурна и затова ще премълча името на човека. Той обаче няма нищо общо с попфолк гилдията."

А когато я питат дали това не е футболистът Ники Бодуров, уклончиво казва: "Не ми отива да разкривам чувствата си. Цели 4 години в живота ми нямаше любов. Сега съм щастлива и не искам любовта да си отиде неочаквано, както дойде."

В деня, в който излезе новият й албум "Как ти стои", певицата получи 1111 рози от обожател, пише blitz.bg.