Ако съвсем наскоро Преслава бе най-скъпият изпълнител на „Пайнер", то сега нещата не стоят точно така.

Пълничката преди време певица е свалила драстично не само килограмите, ами и тарифата.

В официалния каталог на Митко Пайнера е посочено, че изпълнителката се предлага от шефовете й в музикалната компания за 7 бона за един час участие, но през последните седмици всеки собственик на заведение може да се разбере с мениджърите на певицата за доста по-малка сума. Много често добричлийката например грабвала микрофона само за 4-5 хиляди, пише ''Всеки ден''.

Това, че вече никой фен не уважава кой знае колко Преслава, както вече писахме, си пролича след едно от последните й участия, когато изпълнителката бе подложена на страшна гавра. Преди две седмици в заведение в Кърджали певицата бе замеряна с дребни банкноти и дори жълти стотинки. Бакшишите не са нещо обидно за изпълнителките по клубовете, но никоя не би искала да лази, за да ги събира от земята, коментират фенове. Точно това се наложи да прави обаче Преслава.



След като свали бясно килограми, хубавата певица доби страховит вид на анорексичка и започна все по-често да се подозира, че вече си е докарала сериозни здравословни проблеми. Наред с това колежките взеха да я подценяват като изпълнителка и дори започнаха да я обвиняват, че краде песните си.