След поредния съвет в Нага на "Сървайвър", племето е разцепено на две. Изключително неочаквано бяха изправени един срещу друг за оставане в играта самопровъзгласилият се за лидер Марчо и попфолк звездата Крум.

Певецът обаче стратегически бе заформил коалиция заедно с футболиста Ваня Джаферович, Йори и неврохирурга Емануил Найденов, за която т.нар. лидер Марчо дори не подозира.

Така по време на племенния съвет ММА боецът посочи Крум като играч, който със сигурност ще напусне завинаги Камбоджа. Изненадата за Марчо бе огромна, когато се оказа, че въпреки вътрешната му сигурност, че той командва парада в племето и е организирал всички срещу Крум, всъщност самият Марчо трябва да напусне острова.

"Не е най-важно колко вдигаш от лежанка, а колко мисъл имаш в главата си" - сподели изпълнителят на "Пайнер" по повод на най-големия преврат в този сезон до момента.

Певецът направи обобщаващ коментар за това, че винаги по пътя си човек среща хора, които искат да предопределят съдбата ти.

"Народе, готови сме да последваме всеки самопровъзгласил се за водач. А не трябва ли всъщност да бъде избран от всички? Така е в живота, така е и в "Сървайвър" - сподели изпълнителят.

Крум бе категоричен, че никога не би оставил друг да му дава насоки и да му слага прегради.

"Дори за известно време да си замълча, това не означава, че съм се примирил. Напротив, точно тогава обмислям своя ход - как и в кой момент да преобърна играта" - заяви певецът.