Източници от Бъкингамския дворец подшушнаха на британските медии, че семейство Мидълтън може в най-скоро време да бъде принудено да изостави бизнеса си.

Това, че родителите на бъдещата кралица се занимават с организирането на партита, създавало големи притеснения на кралското семейство, което искрено се срамувало от Мидълтънови.

Не за първи път семейство, чиято щерка се е омъжила в кралската фамилия, ще бъде принудено да изостави честния си, но неприемлив за височайшите особи, поминък.

Тази съдба сполетя родителите на Софи Хелън Райс, когато тя се омъжи за брата на принц Чарлз – принц Едуард. Майката на настоящата графиня на Уесекс напусна работата си като секретарка, а баща й се оттегли от бизнеса си с гуми, тъй като Дворът реши, че е срам и позор кралското семейство да бъде свързано с хора от работническата класа.

За разлика от останалите обаче Керъл и Майкъл Мидълтън нямат никакво намерение да прекратят печелившия си бизнес и да закрият парти агенцията си. Нещо повече – те дори не крият амбициите да се издигнат в обществото.

Доказателството за това е, че бащата на Кейт е поръчал да бъде изработен специален семеен герб за семейството му, в който ключово място заемал символът на фамилията – жълъд.

Керъл пък помогнала с дизайна на бижутата, които цялото семейство носеше на сватбата и в които неизменно присъстваше жълъдът. Обиците на Кейт например представляваха стилизирани листа от жълъд с диаманти, а иглите за вратовръзка на Майкъл и Джеймс също бяха украсени с този елемент – едната със златен жълъд, а другата – със златно листо.

Освен това през декември миналата година родителите на Кейт Мидълтън дадоха храна на слуховете, че си търсят по-голяма и луксозна къща, след като посетиха имение, принадлежало на рода на Камила Паркър. Имотът притежава 11 спални, 3 къщички за прислугата, огромен парк, разположен на площ от 70 акра, тенис корт, басейн и овощна градина. Говори се дори, че е обитаван от дух. Засега обаче все още не е ясно дали интересът на Мидълтънови е бил подплатен с оферта.

Вижте фотогалерия:

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Снимки: Getty Images/ Guliver