Младата аренби идолка - Гери-Никол има малък опит в шоубизнеса в сравнение с опитните фолк певици, но вече може да се каже, че Гери последва съдбата, която те имаха на годините й.

Варненката досущ като Преслава и Галена на нейните години получи „проклятието на актуалните звезди“. Преди години в „Music idol“ Преслава бе подценявана и залята от хейт заради факта, че именно тя бе най-слушаната звезда тогава. Същата съдба преследваше и Галена. Двете звезди дори рядко бяха канени в такива предавания, макар днес да са най-желаните участници.

Актуалността днес обаче е на страната на Гери-Никол и младата звезда получава доста негативни коментари за образите си в предаването „Като две капки вода“, пише ХотАрена.нет. Певицата бе критикувана първо от Фънки, а след това и от доста зрители, макар именно варненката да бе най-добра в имитациите си на Майкъл Джексън и Карди Би.

Единствената Константин подкрепя "яката дупара". Двамата дори си станаха доста близки и видимо се забавляват по време на шоуто, а и след него в дискотеката на изпълнителя. Гери нямала скрупули и често пяла в клуба на приятеля си макар да е поп-фолк заведение.