Мария Илиева е от известните дами в България, които видимо имат високо самочувствие и правят всичко възможно, за да се представят в своята най-добра светлина.

Илиева е винаги с перфектна визия - от глава до пети. Тя държи на безупречен грим, красива прическа и стилен тоалет.

Примпомняме, че госпожицата стана майка за първи път само преди два месеца и след броени телевизионни интервюта нямаше как да не забележим видимата промяна. Не говорим за натрупаните килограми по време на бременността, т.като тя все още добре успява да ги прикрие, а за малкото, тънко носле, изваяната брадичка, перфектно подредените зъби, пълните устни и опънатата кожа на лицето й.

Певицата се опитва да задържи по всевъзможни начини по-младото си гадже и баща на детето й - 27-годишният Георги Михайлов, за който казва, че живее в Белгия, опитвайки се да прави кариера.

Изглежда един от начините е да се подложи на редица пластични операции, които буквално са преобразили лицето й. За пример ще ви покажем снимки на Мария от преди 3 години:

И ето как изглежда тя сега:

За поп звездата най-удобното време за подобни интеревенции е било по време на бременността, където и без това се беше скрила за известно време от медиите.