Любопитно ли ви е как изглежда синът на най-скъпия футболист в света Кристиано Роналдо?

Английският таблоид "Сън" пръв успя да снима лицето на 3-месечния бебок, който още с раждането си се превърна в световна знаменитост благодарение на своя звезден татко, пише .

Папарак щракна Кристиано Роналдо-младши по време на разходка с баба му Долорес в Португалия.

Нападателят на Реал Мадрид повери грижите за наследника си на своята 55-годишна майка и сестра си Катя.

Малко по-късно жената сложи малкия сладур в количката му и той почти на мига заспа сладко-сладко.



Както е известно, самоличността на майката на Кристиано Роналдо-младши се пази в дълбока тайна.

Футболистът хвърли бомбата, че е станал баща, в началото на юли. Той съобщи радостната новина на света чрез страниците си в социалните мрежи "Туитър" и "Фейсбук", но отказа да даде повече информация по случая.

В резултат на това в медийното пространство плъзнаха различни слухове и догадки.

Според едни Роналдо платил на сурогатна майка, според други мистериозната жена е член на датската кралска фамилия, която прилича поразително на богаташката Парис Хилтън, с която Кристиано имаше кратък, но горещ, флирт миналото лято.

Третата и май най-достоверна версия е за бедна американка, сервитьорка в нощен клуб. Роналдо се запознал с нея по време на ваканцията си в Лос Анджелис, където приложил своята изпитана тактика - да се прави на чужденец, който едва говори английски.

Той се приближи към нея в дискотеката и казал: "Мe, you, f**k, f**k!". Мацката доста се учудила на тези думи и заявила, че не разбира какво й говори. Тогава Роналдо нарисувал сърце на един запотен прозорец и й прошепнал „Me, you, kiss!". Последвал горещ секс под завивките.

Едната от бившите приятелки на звездата - Нереида Гаярдо, която излизаше с него в продължение на осем месеца, обаче твърди, че Кристиано е надул корема на британска тийнейджърка.

*Кристиано с Нереида Гаярдо

В средата на август тя разкри, че синът на португалския национал е плод на негова мимолетна афера с 19-годишна студентка от Лондон, която в момента живее в САЩ. 27-годишната госпожица Гаярдо не разкри името на мистериозното момиче, но обясни, че то само я е потърсило в социалната мрежа "Фейсбук".

Когато разбрала, че Роналдо й е направил бебе, девойката решила да се свърже с него и така стигнала до Нереида, от която поискала координатите на футболната звезда. Красавицата добави, че за нея не би било изненада, ако Роналдо е станал баща в резултат на случаен секс за една нощ, тъй като той никога не е обичал да ползва презервативи.

Англичанката споделила пред Нереида, че е подписала договор за конфиденциалност, с който се съгласила никога да не разкрива, че тя е майката на сина на Роналдо. Тийнейджърката обаче не споменала каква сума е получила, за да не си отваря устата.

Каквато и да е истината, но "Сън" твърди, че Кристиано Роналдо е платил фантастичните 10 милиона паунда на майката на своето дете, за да купи мълчанието й.