Португалската звезда Кристиано Роналдо е платил на сурогатна майка, за да се сдобие със сина си.

Този слух се завъртя в медийното прострастно вчера, внасяйки още мистерия около шокиращото бащинство на най-скъпия футболист в света. Смята се, че майката на момчето е американка, която не желае името й да става публично достояние.

След като 25-годишният Роналдо обяви на своята страница в социалната мрежа "Фейсбук", че вече е баща на момче, всички предположиха, че става въпрос за хакерска намеса. Оказа се обаче, че новината си е съвсем истинска. Тогава в пресата се появиха твърдения, че бебето е резултат на мимолетен флирт на нападателя и че на майката е било платено, за да остане анонимна.



Сега обаче португалския вестник "Диаро де Нотисиаш" излиза с информацията, че синът на Кристиано е заченат по изкуствен път от сурогатна майка в края на миналото лято в Сан Диего, където звездата на Реал Мадрид беше на почивка. Говорител на мениджърската компания на Роналдо "Gestifute" потвърди, че той е станал баша, но отказа да коментира твърденията за оплождане на сурогатна майка.



Бебето, което се е родило на 17 юни, се казва Кристиано дос Сантош – досущ като своя именит татко. В момента наследникът на футболиста се намира в семейния дом на Роналдо във Виламоура, Португалия, където за него се грижи баба му Долорес. По-малката сестра на нападателя Катя Авейро потвърди новината: "Крис е много щастлив. Бебето има очите и косата на баща си".



Настоящата любима на Кристиано Роналдо – руската манекенка Ирина Шейх, също коментира темата на фейсбук профила си: "Приятелят ми е баща на момче". 24-годишният модел на "Армани" е гадже на футболиста от края на май, когато двамата бяха засечени на луксозна яхта край бреговете на Корсика. Явно отношенията между тях са доста сериозни, тъй като наскоро Кристиано заяви, че мечтае да има деца от руската си приятелка. Според португалската преса двамата дори са пред брак и вече са получили благословията на своите родители.

източник: