Нервите на Димитър Рачков са сериозно разклатени в последно време заради "Господари на ефира" и той дори налетял на бой на Мариус Куркински, писаха онзи ден жълтите издания. Актьорът посетил барчето на НАТФИЗ, за да потъси утеха в алкохола, обърнал набързо няколко питиета и на излизане се натъкнал на финия режисьор, сбутали се на входа, Куркински се извинил, а Рачков започнал да буйства.

Той крещял, обиждал и дори се опитал да удари шамар на режисьора. Пред "24 часа" Митко категорично отрича тази ситуация да отговаря на истината:

"Лъжа е, при това изключително грозна и груба лъжа, ядоса се вчера Димитър Рачков. Той обясни, че не злоупотребява с алкохола. Призна, че не помни от колко години вече кракът му не е стъпвал в НАТФИЗ, а за Мариус Куркински каза: "Мариус е изключителен човек, талантлив, познаваме се от години, много го уважавам, обичам и ценя".

Актьорът разказа, че на няколко пъти двамата са работили заедно в постановки, режисирани от Куркински.

И през живота си, дори и да пия чаша, най-много две, никога не съм налитал на бой, просто не съм агресивен човек, обясни още актьорът, пише lifestyle.bg.