Само преди месец Радина привлече вниманието върху себе си с клипче в YouTube, в което обяснява причината за нейното отслабване и най-важното дали ще се вземе в ръце!

Половинката на Деян Донков редовно споделя със своите последователи и зрители детайли от живота си и не се притеснява да се показва без грим, в най-естествен вид, заобиколена от двамата си мъже.

Видео дневниците са се превърнали в част от живота й и актрисата се чуди по какъв начин да разчупи стереотипните клипчета. За съжаление клиповете й в мрежата не й донесоха желаното одобрение, а за пореден път тя бе жестоко критикувана за визията си. Феновете й изразика искрено притеснение относно здравето и килограмите й.

Последното видео, което носи заглавието "Спортен ден" показва една доста слаба Радина, която се раздвижва и демонстрира как се разтяга преди поредната постановка. Младата майка изглежда изморена и без енергия.

В края на видеото дори Деян взима участие като нейн тренъор по бокс, което допълнително я изтощава. Похвално е, че тя все пак успява да бъде позитивна и да се усмихва, заобиколена от Деян и Христо.

Цялото семейство обича да прекарва свободното си време заедно, както се вижда и от най-новото й видео, в което тримата обикалят из центъра на София и ни показват любимите си места.