Шампионът на ''Х Фактор'' Рафи Бохосян налетял да целува колежката си Галена, при последното й участие на бургаска сцена.

По думите на очевидци, младежът бил солидно почерпен и след като извъртял четири – пет кючека под акомпанимента на песните й, с неподозирана сила се метнал към нея и започнал да търси интимна близост.

Рафи бил в чалготеката заедно с компания от свои приятели и още от ранните часове започнали да се наливат с концентрат и кола за разредител. Въпреки че по време на шоуто, в което арменецът стана победител чалгата не се допускаше, той демонстрирал отлични познания върху репертоара на поп – фолк изпълнителите и завидни умения в танцуването на кючек.

Самата Галена забелязала присъствието на Бохосян едва по време на третата си песен и незабавно се упътила към сепарето му, за да го поздрави. Това пък предизвикало повсеместна еуфория в компанията, а самият Рафи тотално откачил от кеф и щастие. Меракът му да се докаже пред именитата певица нараснал толкова много, че на моменти преминавал в изстъпление. Това обаче се харесало на скандалната изпълнителка и през цялата вечер тя не спряла да му се мазни по микрофона, пише skandalno.net.

След края на участието двамата седнали на отделна маса, където били подслушани от любопитна келнерка. Въпреки че Рафи не бил много – много в състояние да води смислен разговор, от откъслечни думи станало ясно, че двамата с Галена планират издаването на съвместно парче, в което да смесят поп и фолк звучене.