Азис нападна остро колегите си по време на гостуването си в предаването „Горещо”.

„Аз съм истинска звезда! Мерило за успех в България! Никой не е правил по-успешно турне в Америка от мен”, заяви самозабравилия се попфолк певец, пише kliuki.bg.

Той се изцепи, че голяма част от колегите му се излагат в САЩ и събират хонорара си от входни такси из пицарии, казина и кръчми.

Това обаче вбеси Райна, която коментира ситуацията пред signal.bg така:

"Организаторите водят война помежду си, а после потърпевши са изпълнителите. Подразниха ме тези едно или две писания, на които попаднах. Азис, за да защити себе си, поръси пепел по колегите си. Дори и да са го правили колеги, какво лошо има в това. Аз нямам търпение отново да бъда там и догодина ще направя още по-голямо турне. Знам за какво работя. Отишла съм там, за да изкарвам пари. По повод на това, което Азис каза, че пеят на вход, аз категорично отричам това“, отсече изпълнителката, която наскоро също имаше изяви зад Океана.

Припомняме, че Азис бе освиркан по време на участието си в Ню Йорк, след което охраната му преби няколко наши сънародници.

Райна разкри още, че съвсем скоро ще зарадва феновете си с нов сингъл. "Снимам клип. Парчето е много лятно и танцувално. Сигурна съм, че ще изненадам почитателите си особено относно визия. Стайлингът аз си го направих, но съм много различна" - обърна внимание изпълнителката и заяви: "Това, което съм на сцената, това съм и вкъщи. А всички казват, че не може да нямаш сценичен образ".