На почивката си в Сен Тропе краля не пропусна да се поглези изцяло.

В интернет се появиха негови снимки, яхнал скъпарски "Мерцедес", чиято цена надхвърля 500 хил. евро., научиха от Blife.bg

Краля на фолка избра за почивка най-тузарското място - курорта Сен Тропе. Там Азис купонясва в компанията на скандалната блондинка Галя и мускулести приятели.

Изпълнителят на "Гадна порода" изкарал седмица в луксозно имение на свои приятели
. Богаташът бил и собственик на черния "Макларън", с който Азис обикалял най-снобарските барове.

"Ей, Богу, това не е кола, това е звяр. Аз и без друго не съм добра шофьорка, не посмях даже да му запаля двигателя, камо ли да го подкарам. Моите домакини обаче ми прикрепиха шофьор, който ме развеждаше из най-скъпите и лъскави места. Почувствам се като истинска вселенска звезда, каквато съм - така, де!", фука се за воаяжа си Костинбродския славей пред "Уикенд".

В рая на най-богатите хора в света Азис пуснал котва края няколко руски милионери, акостирали с яхтите си на Лазурния бряг.



"Ако искате ми вярвайте, но нямаше един, който да не ме позна. Направо ме полазиха тръпки като разбрах, че клипът ми "Мразиш" е тотален хит в Русия", сподели женските си вълнения от френските земи Василка.

Даже се чуди дали следващата пролет да не приеме поканата на новите си руски приятели-милионери за турне из Москва и Санкт Петербург.