Съвсем скоро Райна ще зарадва почитателите си с няколко музикални проекта, както поп фолк, така и фолклор.

Работата по тях не спира певицата често да пътува до интересни места в България за концертни изяви или кратък релакс. След ваканцията в Швейцария в началото на лятото, тези дни Райна прекарва голяма част от времето си в Сандански.

Спокойствието и уюта на родния дом провокират изпълнителката да се обърне към литературата, откъдето черпи вдъхновение. Едно от посланията, отправени от нея към последователите й в социалните мрежи, бе насочено към дамите:

“Една жена трябва да е кокетна, съвсем леко и красиво. Една жена трябва да е суетна, но никога да не прекалява. Сутрин да блести, вечер с леко разрошени коси от нея още стил да струи. Да стъпва като самодива, да се усмихва като дете и да няма по-уверена от нея на света. Да вярва в силата си да променя, да обича, да създава и да дава живот на всичко, до което се докосне. Една жена трябва да е дискретна като звезда, която небето краси и само леко проблясва, когато погледнеш към нея. Истинска фея с душа на дете”.

Райна неведнъж е показвала, че самата тя притежава много от тези качества, а в живота си се стреми непрекъснато да се усъвършенства. Всяко свое емоционално състояние певицата успява да запечата и в кадри, които споделя с многобройните си приятели и почитатели.