Лют скандал избухнал между настоящата съпруга и бившата любовница на певеца Константин преди няколко дни. Ситуацията излязла от контрол заради неуместни изказвания на Райна, които предизвикали ответните действия от страна на законната Надя.

Тон за свадата дала Райна, която неволно или не заяви на интервю, че с Коце продължават да се виждат тайно извън служебните си задължения и дори искала интимни съвети от него. Това било потвърдено и от самия Константин, който словоохотливо разказал как дава акъл на бившата си изгора.

Когато прочела за странните отношения на съпруга си, Надя изпаднала в истерия и се разпищяла с всички сили. Първоначално вдигнала скандал на неверника и поискала обяснение за действията му. Тъй като играчът не могъл да се оправдае по логичен начин, жена му се разярила окончателно и иззела личния му мобилен телефон.

Там на първо място бил записан номерът на Райна, ама не се нейното име, а с псевдонима ''моето малко котенце''. По – късно, чалга певецът обяснил на приятелите си, че злоумишлено е написал именно ''котенце'', а не ''пиле'', защото съпругата му много бързо щяла да се усети какво става.

Когато се докопала до телефона на Райна, Надя незабавно избягала навън, като залостила вратата с ключа си. След това се обадила на съперницата и поискала лична среща за изясняване на отношенията. Райна се поуплашила и отказала да се представи, но обещала, че повече няма да прави така.