Шеф Реджеп Бадев, победителят в последния сезон на хитовия риалити формат Hell's Kitchen, ще пренесе духа на Италия в центъра на София. На 24 април (събота) той ще открие за посетители и своя първи ресторант в столицата, след като от една година жителите и гостите на Пловдив имат удоволствието да се насладят на кулинарните му специалитети.

Дизайнът е елегантен и изчистен, а основната цел на екипа е да накара всеки клиент да се почувства възможно най-комфортно. „Направихме едно приятно и уютно местенце в София, където може да се дегустира италианска традиционна кухня с истинска паста. Подбрал съм качествени продукти от Италия, а и не само от там. Искам да пренеса аромата и вкуса на тамошната кухня в центъра на София. Хубaвите вина също ще бъдат наша запазена марка“, споделя емоцията си от създаването на новия си ресторант Шеф Реджеп Бадев.

Мястото разполага с 80 места и атрактивен подиум, който през лятото се превръща в изискана градина. Заведението посреща гостите си и със специална show cooking зона, която дава възможност на всеки един от посетителите да вижда как храната се приготвя пред очите им. „Това доставя комфорт на клиента, да вижда какво му се готви. Шеф готвач съм аз, а с мен работи екип от 6 души“, казва победителят от Hell's Kitchen.

Шеф Реджеп Бадев не крие, че кулинарният рилити формат е сериозен трамплин за израстването на всеки готвач, но с отварянето на собствените си ресторанти вече показва на хората това, което е той самият извън телевизионния ефир. „Hell's Kitchen беше голямо изпитание, което ме научи за пореден път, че трябва да се бориш, за да постигнеш това, което искаш. В кухнята трябва да си постоянен, да имаш качества, да ги показваш и доказваш, за да успееш да достигнеш до върха“.