Риана отново успя да ни озадачи с избора си на тоалет в събота.

24-годишната певица се появи на сцената на Make It Right Foundation Gala в Ню Орлиънс за проверка на звука, издокарана като...клошар.

Обикновено сексапилно облечената певица, сега бе навлякла върху себе си безформено палто с кожени ръкави, широк черен панталон и плетена шапка с пискюл на черни, бели и червени райета.

Косата й изглеждаше изгоряла и безформена.

Припомняме, че докато певицата бе в Лондон миналата седмица, The Sun писа, че барбадоската красавица е успяла да съсипе косата си благодарение на сауната и басейна в хотела си. Тя дори похарчила сумата от $23 000, срещу която топ стилистката Урсула Стивън, се погрижила да оправи кичурите й за представянето й в The Jonathan Ross Show.

Вчера сутринта Риана бе забелязана на летище LaGuardia отново облечена в същото безформено палто, черна блуза и клин, а косата й бе видимо по-къса - изглежда, че певицата е решила да се отърве от изгорелите си краища.

Същата вечер Риана реши да разкрие драстично сексапила в себе си. Тя бе засечена от папараци  на път за луксозния италиански ресторант Da Silvano в Ню Йорк, облечена с широки накъсани дънки и прозрачен пуловер под който не носеше сутиен.

Е, харесва ли ви визията на Риана напоследък? Очакваме мнението ви в коментарите.