Ревю на есенно-зимната колекция на Roberto Cavalli Class даде старт на гранд-откриването на “Син Сити”, съобщиха от “ВИП Комюникейшън”.

Окъпана в кристали Сваровски, дискотеката отпразнува и 5-тия си рожден ден. Освен в с обновен интериор, “Син Сити” впечатли гостите и с промяна в музикалното оформление - между поп-фолк хитовете, вървяха хитовете на Риана, Енрике Иглесиас, Лейди Гага и др.

ВИП-зоната бе облечена изцяло в бяло, с огромни падащи завеси от кристали по стените и невероятен бар по средата. Оказа се, че бара е дело на Роберто Кавали Фешън и прочут дубайски дизайнер е долетял у нас, специално за направата му.

Повече от сластно, именно около това дизайнерско творение, започна дефилето на марката Roberto Cavalli Class, представена в България от бутик Podium. Собственичката Светлана Андреева бе подбрала стилни тоалети, които изцяло пасваха на цялостната тежкарска атмосфера - черно, леопардово, бяло и вишнево. Сред ВИП-гостите, около които се лееха алкохоли с етикет Кавали, дефилираха моделите Виктория Джумпарова, Гери Дончева, Петя Велкова и Лазарина Стефанова.

В късните часове на нощта с гръм и трясък се появи Преслава, която разкри, че също е голям фен на Роберто Кавали и един ден би искала лично да се запознае с него. Фолк-звездата изпя най-хитовите си песни и бе по-кръшна и закачлива отвсякога.

Снимки: инж. Пламен Колев