Фолкзвездата Роксана изненада гаджето си Александър с пони за рожденния ден.

Певицата, чиито тембър поразително се доближава до този на Софи Маринова, вече е татуирала името му върху ръката си, както и той нейното.

Искрата между двойката пламва по време на нейно участие в Белгия и само няколко месеца след драматичния й развод. Роксана го забелязала в мига, в който станал да танцува и е категорична, че се влюбила от пръв поглед.

„Никой обаче не предприе някаква стъпка за сближаване - нито аз към него, нито той към мен. На сутринта си тръгнах за България, без да си разменим координати. След два дни той ме потърси. Успял да ме открие, благодарение на мой много добър приятел в Белгия. Така започнахме едни денонощни разговори”, разказва ромския славей пред сп. Love Style.

Заради музата си Александър, който е с пет години по-млад от нея, се върнал в татковината. Казали си, че се обичат още на първата среща.„Не съм срещала толкова голям мъжкар като него досега. Той не спира да показва любовта си по всякакъв начин. Винаги съм мечтала да имам такъв човек до себе си. Като знам какви изненади прави Сашко, съм сигурна, че той ще ми предложи брак. Най-вероятно ще го направи така, че цяла България да говори за това. А аз пък нямам търпение той да ми предложи. И съм готова да му родя няколко деца”, усмихва се Роксана.