Ромската дива Роксана умее, освен да извива трели, и яко да върти юмруци.

„Всеки ден" научи от очевидци, че Антоанета, както е истинското име на певицата, със собствени сили е обърнала в бяг две улични бандитчета, опитали се да я ограбят на улицата миналата седмица.

Смуглата перла се прибирала малко след залез към дома си в столичното гето „Люлин 10". Доскоро благоверният на чалгаджийката Калин играеше ролята на неин шофьор, но след раздялата им преди няколко месеца Рокси се движи главно с таксита. Така станало и във фаталната вечер - бакшишът оставил певицата пред блока й и отпрашил. В този момент към нея се приближили двама младежи и започнали да дърпат дамската й чантичка.

„Всичко стана за секунди. Тя удари единия в лицето, изрита другия и започна да крещи. Апашите се стреснаха и се изпариха за секунди", разказва местен, наблюдавал драматичните събития от заведение в съседство на инцидента. „Докато станем да помогнем, Роксана вече се беше справила сама."

Напористата ромка била леко разтърсена от инцидента, но не показала нито капка страх. „Нещастници, нека опитат пак", споделила изпълнителката на „Селфи", преди да се качи в апартамента си.

В квартала шушукат, че Роксана си е изкарала на апашите яда след многобройните семейни драми, които я заляха напоследък. Наскоро певицата събра смелост да разкаже драматичната си любовна сага в телевизионно интервю. Фолкаджийката призна, че е живяла в истински кошмар. Тя години наред е търпяла терора на брак със съпруг, който освен психически й е посягал и с юмруци.
13 години Роксана живя с Калин, който не я приемал като нищо повече от боксова круша. Тя самата разказва, че е правила няколко аборта от него, тъй като въпросният не искал и да има деца от нея.
Звездата доскоро беше без дом, пред фалит и почти без пари. Причините за това били, че е предпочела да остави цялото си имущество на съпруга си, само и само да я остави на мира. До този момент обаче те нямат официален развод. „Въпреки че се е зарекла да не се връща назад, мъжът й едва ли ще я остави на мира. Все пак тя го унижи публично пред цяла България", шушукат почитатели на ромската перла.