Роксана споделя, че получава много обаждания и съобщения от фенове които са нетърпеливи да разберат какво подготвя за следващите месеци.

"Работя върху няколко проекта, както вече ви бях споделила. За две от песните сме вече сигурни как искаме да звучат, въобще цялата концепция върху тях е ясна. Дадени са за текстове вече и се работи усилено. Дори и за миг не съм спирала да правя музика. Едната песен е на Оцко, а другата на Велислав Драганински но коя песен ще клипирам и пусна първо няма да ви кажа този път, изненада. Предстои ми заснемане и на баладата "Самотни хора", която вие оценихте с шестица, за което искрено благодаря" - издава тя във фейсбук профила си.

Хитовата изпълнителка не крие и вълнението си от предстоящата церемония по връчването на наградите на телевизия "Планета".

"Подготвям се и за Годишните музикални награди на телевизия "Планета". Вълнувам се страшно много, не заради това дали ще си тръгна с награда, а заради срещата ми с вас и с моите колеги. Тази емоция - зад кулисите, красивата сцена, препълнената зала и вашата любов, ме карат да настръхвам всеки път, просто чувството е неописуемо. Естествено, ще съм щастлива да си тръгна с награда, както и всеки мой колега, все пак това е престиж и оценка на работата ни през годината. Сега повече мисля коя песен да ви изпея, как да се представя на сцената. Искам да съм много красива, елегантна, ефектна, стилна... И моят стилист Стоян Апостолов - Стоянски вече работи по въпроса. Нямам търпение да си видя тоалета. Той ми каза: "Ще си като скъпо бижу" - и още повече запали любопитство ми. Очаквам ви в залата за да си направим шоуто така, както само ние можем, ЯКО" - споделя Роксана, пише signal.bg.