Първи съвместен концерт очаква три от младите имена на музикална компания "Пайнер" – Роксана, Теди Александрова и Мария Петрова.

Певиците, които са не само колежки, но и добри приятелки, ще бъдат специални гости на горещо балканско парти зад граница, пише planeta.tv.

Това ще се случи днес в Холандия, където изпълнителките ще бъдат аплодирани не само от българи, но и от много чужденци. Роксана и Теди Александрова неколкократно са пяли в страната на лалетата и вече са добре познати на публиката там. За Мария Петрова това ще е първи концерт в Холандия и затова вълнението й е особено голямо.

Сигурно е обаче, че и трите певици ще подготвят сериозна музикална програма, която да не остави равнодушни гостите на партито. Освен хитове от поп-фолка изпълнителките няма да пропуснат да изпеят и фолклорните си проекти, част от които получиха своята премиера тази пролет.

Феновете на Роксана, Теди и Мария вече са в очакване и на първата им съвместна песен, за която те споделиха преди време. Паралелно с това всяка от тях работи и по самостоятелни парчета, на които ще заложи за престоящия летен сезон.