Златка Райкова единствена отказа да пее по време на пресконференцията за началото на новия сезон на „Като две капки вода”. Хитовото шоу за имитатори се връща в ефира на Нова на 26 януари, а освен Русата Златка в него ще вземат участие Софи Маринова, Славин Славчев, Иван Юруков, Марги Хранова и още трима известни, които засега продуцентите държат в тайна. Въпреки че изпитва сериозни затруднения с английския, Софи Маринова изкара почти цялото парче на Селин Дион от филма „Титаник”, а Славин се превъплъти изкусно в Лили Иванова и запя „Искам те”.

Райкова обаче категорично отказа да пее като колегите си, въпреки настояването на журналистите. В първото предаване тя ще трябва да се превърне в Михаела Филева и не само да извиси глас, но и да танцува. Плеймейтката призна, че подобно на Софка изпитва притеснение и от песните, които ще трябва да изпълнява на английски. Така за всички стана ясно, че тя ще е аутсайдерът този сезон, подобно на Джуджи през 2015 година.

Въпреки, че не може да пее, има трудности с английския и танците, красивата и много елегантна Златка е несъмнено удар в десетката за продуцента Маги Халваджиян. Тя гарантира рейтинг както сред мъжката, така и женска аудитория и безспорно ще бъде една от най-обсъжданите участници в Капките.