Рут Колева се качва на сцената на легендарния Mau Mau бар в Лондон на 2-ри април. Концертът е част от световно известната поредица Jazz Re:Freshed от където са тръгнали величия като Ейми Уайнхаус.

Това не е първият концерт на Рут в английската столица, миналата година родната певица препълни и легандарното Jazz Cafe и с това стана първата българка изнасяла концерт там.

За радост на родните фенове, Рут Колева, ще се качи и на сцената на SOFIA LIVE CLUB на 9-ти май за ексклузивен филхармоничен концерт. Решението на певицата за изява на клубна сцена, е продиктувано изцяло от желанието й да направи публиката си част от един по-интимен и бутиков концерт с неповторима емоция. След концерта, който Рут изнесе в Зала България на 21-ви февруари, певицата обещава да пренесе това незабравимо изживяване и в Sofia Live Club, за да направи вечерта наистина вълшебна. В акомпанимента на над 25 от най-добрите симфонични музиканти в България, Рут ще изпълни както най-популярните си песни в съвсем нов аранжимент, така и пиесите от последния й албум.

Лимитирано количество билети на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси.