Рут Колева има ново гадже. Скандалната певица упорито крие любимия си, което даде повод в светските среди да се заговори, че е лондончанин.

Новата тръпка на Рут обаче е българин, твърдят запознати. Самата Рут от известно време доста често пътува до Лондон, тъй като има професионални ангажименти в британската столица, пише ''Всеки ден''.

Певицата обяснява, че когато е извън България, няма време за лични срещи. Червенокоската обаче е била забелязвана неведнъж у нас в компанията на свой близък приятел, за когото се твърди, че й е и гадже. Тя не потвърди информацията, но и не я отрече.



След скандалите от миналата година, когато по време на участието си в „Къртицата" стана ясно, че е бременна от тогавашния си приятел Калоян, Рут ревниво пази личното си пространство. Тогава изпълнителката направи аборт и предизвика бурни реакции и неодобрение сред феновете си.

Други пък подкрепиха решението й, защото едно бебе щеше да забави сериозно музикалната й кариера. След края на риалити предаването Колева се хвана с Любо - победителя от шоуто. Връзката между тях бе страстна, но не продължи дълго заради ревността на Рут. А и Любо вече се срамувал от изцепките на Колева, която предизвика възмущение с това, че наплю грозно България.

Заглавна снимка: Булфото