Рут напуска „Музикална академия"?

24 октомври 2013 | 17:24
Прочетена
10985
 

Рут Колева, която е ментор на групата на младите и неизвестни изпълнители, е на път да напусне шоуто завинаги, и то по свое желание.

Емоционалната певица била на прага на нервна криза след жестоките престрелки между нея, от една страна, и журито и Кичка Бодурова, от друга.

Почти всички възрастни звезди в къщата на „Музикална академия" открито обиждат Рут, като най-отдадени в нападките срещу Колева са Жоро Христов и Здравко от „Ритон".

Причина за избухналия скандал по време на последния лайв на предаването беше реплика на Рут към участниците от нейната група, че журито толерира единствено възрастните изпълнители и че Кичка Бодурова е пяла много фалшиво на последния голям концерт, пишат от vsekiden.com

„Вие, госпожо Бодурова, на тази сцена се представяте плачевно", каза без притеснение младата певица.

Това все едно взриви бомба в лицето на съдиите, които в общ вопъл скочиха срещу способностите на самата Рут да пее.

Цялата разправия премина в грозни обиди и подигравки между млади и стари, които в един момент накараха дори Люси Дяковска да закрие очите си от срам, а Фънки да възкликне: „А бе, хора, вие полудяхте ли?".

Рут на няколко пъти обяви, че ще напусне шоуто, ако е такъв трън в очите на съдиите.

Тя дори демонстративно се изправи, уж да си ходи, но бе спряна от Иван и Андрей, които й казаха, че настояват да остане. Все пак певицата до края отстояваше тезата си, че нищо не я спира да напусне шоуто.

След края на живото предаване червенокосата певица отишла при продуцентите на „Музикална академия" и заплашила, че ако обидите срещу нея не спрат, тя не само ще си тръгне, но и ще ги съди за морални вреди. Рут вече прибрала своя хонорар за участието и нищо не я спирало да си бие камшика.

И все пак Иван и Андрей й припомнили, че има договор, който трябва да изпълнява, и не може да си тръгне, без да плати неустойки. Рут пък настоявала, че достойнството й е смазано пред очите на цяла България и няма никакъв мотив да остане.

В крайна сметка склонила да издържи още малко, единствено защото в крайна сметка журито подкрепи Мария, която бе от нейната група.

Въпреки че дори при този щастлив финал Жоро Христов не пропусна да подкачи менторката с думите: „Спасихме Мария, но не благодарение на теб". Самата Кичка пък се зарече, че който се е заяждал с нея, добро не е видял, защото имала много почитатели.

Свързани новини

Галерии

Коментари

ники
13 декември 2013 | 00:07

Когато има такива хора като теб Рут, човек има надежда , че може някога и тук нещата да се оправят и случат по верния начин.Интелигентният ти начин, да поднесеш своето творчество по такъв изящен начин,окриля човек с вяра, че може би и в България ще почнат нещата да се случват по верния начин и че професионализма ще надделее над посредственноста и пошлостта.

СИЯНА
13 декември 2013 | 00:02

Рут, поздравления! Бях в Корея на екскурзия , и там успях да си купя твой албум! Гордея се, че те има и че си толкова прекрасна и вълнуваща певица.Благодаря ти и за това , че популяризираш България по най - добрия начин , чрез изкуството!!!!!

12 декември 2013 | 23:57

ТУК, ТРЯБВА ДА КОМЕНТИРАМЕ РУТ. И ЗАЩО ПРЕЖДЕ ПИШЕЩАТА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА НИ ЗАНИМАВА С ТАЗИ РУСА ,ТЪПА БЕЗДАРНИЦА ПОЛИ ГЕНОВА.ЦЯЛ СВЯТ ВИДЯ И РАЗБРА -ЩО Е ПОЛИ ГЕНОВА-БЕЗДАРИЕ, КЛОУНАДА, ПРОСТОТИЯ, ЕЛЕМЕНТАРИЯ! РУТ ТИ СИ ПРЕКРАСНА И СТРАХОТНА!ТАЛАНТА ТИ Е НЕДВУСМИСЛЕН . ТИ СИ МНОГО СИМПАТИЧЕН МЛАД, ЧОВЕК, МНОГО ВЪЛНУВАЩ И ОБАЯТЕЛЕН.ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА НАПРЕД, И ТАКИВА БЕЗДАРИЯ КАТО "КОЛЕЖКАТА ТИ ПОЛИ ГЕНОВА" И, ГИ ОТВЕЙ И ЗАГЪРБИ!

ФЕДЯ ТОДОРОВА
12 декември 2013 | 23:51

ГЛЕДАМ ГИ ТИЯ СМОТАНЯЦИ ОТ ЖУРИТО В МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ, И ИМ СЕ ЧУДЯ, НЯМАТ ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВИДЯТ ОТ СТРАНИ КАКВИ СА КАРИКАТУРИ.ЕДНО И СЪЩО НЕЩО КАЗВАТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА РАЗЛИЧНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ,И ТО ПО МНОГО КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН. ЗАЩО СПАСИХА ПОЛИ ГЕНОВА, КАТО ВИДЯХА ЧЕ НЕ Е НА НЕОБХОДИМОТО НИВО И НЕ Е НИКАКЪВ КОНКУРЕНТ НА ПРЕЯ. ЧЕ ДА ПОСТАВЯТ ЖОРО И ПРЕЯ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ И ДА ИЗГОНЯТ ЕДИН ОТ ТЯХ ,КЪДЕТО СА ТОЛКОВА ГОТИНИ И СТРАААААААААХОТНИ ПЕВЦИ. ТА ДА ТИЧА ПОЛИ,ПОСЛЕ И ДА СЕ СВИВА ПРЕД КАМЕРАТА , ВСЕ ЕДНО МНОГО Й Е МЪЧНО ЗА ПРЕЯ, ЧЕ Я ИЗГОНИХА.АМИ АКО БЕШЕ ДОСТОЙНА ТАЯ ПОЛИ, ТРЯБВАШЕ ДА Й СЕ ИЗВИНИ И ДА СИ ТРЪГНЕ ТЯ, ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ , ЧЕ НЕ Е НИКАКВА ПЕВИЦА , КАМО ЛИ ДА Е ПО - ДОБРА ОТ ПРЕЯ. А ДА ИМ Е ЧЕСТИТА ТАЯ ПОМИЯРКА ПОЛИ СЪС ПОБЕДАТА.ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО , ПОКАЗВАТ НЕДВУСМИСЛЕНО И КАТЕГОРИЧНО , ЧЕ ДОСТА ИМ Е ПЛАТЕНО И ЧЕ ВСИЧКО Е УРЕДЕНО В ПОЛЗА НА ПОЛИ - ПОМИЯРКАТА. И ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДОРИ ДА Я ПРИТЕСНЯВАТ И КРИТИКУВАТ, ЗА ДА СПЕЧЕЛИ. ТОВА С ПОСЛЕДНАТА НОМИНАЦИЯ БЕШЕ ЦИРК -ПЪЛЕН, ЗАЩОТО ХОРАТА ВЪВ ФОРУМИТЕ СА ЯКО ВЪЗМУТЕНИ, ОТ НАГЛАСЕНАТА ИМ ГНУСНА ИГРА.Е АКО ТОВА Е ПЕВИЦА -ПОЛИ ГЕНОВА , ЗНАЧИ АЗ СЪМ КОСМОНАВТ. ПОЛИ Е ПО-ГОЛЯМА ОТ РУТ, ЕМИ ДА ГЛЕДА И ДА СЕ УЧИ ТОВА ТЪПО,МАЙМУНСКО СЪЩЕСТВО. ТОЯ АБСУРД НА АБСУРДИТЕ В МУЗИКАЛНИЯ БИЗНЕС.

12 декември 2013 | 23:38

РУТ Е СТРАХОТНА И ГИ ИЗКЪРТИ С ПЕЕНЕТО И ПРИСЪСТВИЕТО СИ НА СЦЕНАТА! СПРЯ ИМ ДЪХА НА ТИЯ ОТ ЖУРИТО.ЗДРАВКО ТЕ ГЛЕДАШЕ КАТО ПОАКАН, НА ДЕБЕЛИЯ ФЪНКИ МУ ЗАМРЪЗНА ПОГЛЕДА, ЖОРО ХРИСТОВ БЕШЕ С ОТВОРЕНА УСТА, А ТАЗИ КЪДРАВАТА ЛЮСИ, СЕ ИЗЦЪКЛИ!ИМА ЗАЩО

жул верн
12 декември 2013 | 23:35

МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИ , КОМЕНТАТОР 22 ИВО, КОМЕНТАРА МИ СЕ ОТНАСЯ ДО ТЪПАНАРА ГОГО- 20. ИЗВИНЯВАЙ БРАТЛЕ, НЕ СЪЗНАТЕЛНО Е СТАНАЛО!

КРИС
12 декември 2013 | 23:28

Силна си и го можеш! Умееш го и го правиш!Талантлива си и МНОГО КРАСИВА! Такъв човек , безспорно предизвиква страх и гняв.УПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ

ПАВЕЛ
12 декември 2013 | 23:23

КОЙТО ГО МОЖЕ , ГО МОЖЕ! ДА УМИРА ЗАВИСТНИЦИТЕ

ДЕЙВИД
12 декември 2013 | 23:20

СТРАХЪТ, Е СТРАШНО НЕЩО! СЛЕД КАТО БЕШЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН МЕНТОР, КОЙТО БЕЗПРИКОСЛОВНО ПОДКРЕПЯШЕ ЕКИПА СИ, ТИ СЕ ОКАЗА И ГОЛЯМ ТАЛАНТ. ПОВЯРВАЙ МИ , ЧЕ И ДРУГИТЕ МЕНТОРИ И СЪДИИТЕ И МНОГО ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ, СА ДОСТА ПРИТЕСНЕНИ ОТ ТЕБ, КАТО СИЛЕН И ОТСТОЯВАЩ СЕ ЧОВЕК, ТАЛАНТЛИВ - БЕЗСПОРНО .МНОГО Е КОФТИ, ДА СИ ТЕЖИ ЧОВЕК НА МЯСТОТО И ТО ПОДПЛАТЕН СЪС СТРАХОТЕН ТАЛАНТ,И СТРАХОТНА ВИЗИЯ.ДЕРЗАЙ И ПРЕД НИКОЙ НЕ ПРЕКЛАНЯЙ ГЛАВА! СТАНА НЕУДОБНА В АКАДЕМИЯТА ЗАЩОТО В ТОВА ЛИЦЕМЕРНО ,СЛАГАЧЕСТО ОБЩЕСТВО- НЯМА ТАКИВА ХРАБРЕЦИ КАТО ТЕБ, КОИТО СЪС ЦЯЛОТО СИ ДОСТОЙНСТВО ДА СТАНАТ И ДА ЗАХАПЯТ ПО ТОЗИ КАТЕГОРИТЕЧ НАЧИ ВСЕКИ В ИМЕТО НА ИСТИНАТА И ПРАВДАТА!!!!! ЕЕЕВАААААААААААЛААААААААААА

СТЕНЛИ
12 декември 2013 | 23:09

ИЗЛЕЗНА, ИЗПЯ, РАЗБИ И ПОБЕДИ!!!

12 декември 2013 | 23:06

Когато говорим и сравняваме ,има с кого да го направим и да изкажем мнение. Един Графа, нима е певец - ок добър продуцен, музикант. Това недоразумение Поли Генова, която не е певица ,напъни ,фалшивост, няма диапазон никакъв там, и кво ли не още. И изведнъж ти, е как ще те приемат старите кучета като Здравко и Кичка, когато и срещу теб да тичат , което те правят в същност, няма да могат да се доближат до теб! Освен възхищението което успя да пробудиш във всички нас, които бяхме в залата - мога да кажа , че журито замлъкна , както и колегите ти като Мариана Попова и тн.Запомни, злобата е голяма и силна тук във Бг!Да не ти пука, отвявай ги като тайфун и да не ти пука!

НАСКО
12 декември 2013 | 22:52

ХЕЕЕЕЕЙ РУТ, УСПЯ ДА ГИ РАЗБИЕШ!!!!А И ИМА ЗАЩО ДА ТИ ЗАВИЖДАТ! СЪЧЕТАНИЕТО НА МЛАДОСТ, ТАЛАНТ,ИНТЕЛИГЕНТНОСТ,КРАСОТА Е КАКВО ДА ИСКА ЧОВЕК ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА. ПЪК И КОЛКО ХОРА ГО ПРИТЕЖАВАТ ВСИЧКО ТОВА НА КУП.ТАКА Е РУТ,ЖИВЕЕМ В ХРОНИЧНО БОЛНО ОБЩЕСТВО СЪЧЕТАНО СЪС ЯКА ЗАВИСТ И ЗЛОБА. НО ИМАМЕ ЯКА НУЖДА ОТ ТАКИВА ХОРА С ХАРИЗМА КАТО ТЕБ.ДЕРЗАЙ И НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ.

ЕЛИ
12 декември 2013 | 22:45

БРАВО РУТ, МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ СИ ГО ПРОСЕХА, ТОВА ДА ИЗЛЕЗНЕШ И ДА ИМ Е......... МАЙКАТА НА ВСИЧКИ ТАМ ПОМИЯРИ. КОИТО СЕ ПЪЧАТ И КРИТИКУВАТ , НО НЕМОГАТ И ЕДИН ТОН ДА ИЗПЪЛНЯТ И СЕ ПЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪНАТ ,МЪЧЕЙКИ СЕ ДА ИЗКАРАТ НЕЩО ОТ СМРЪДЛИВИТЕ СИ УСТИ.И ГАДНИТЕ СИ ЗЛОБНИ ГЛАВИ. ГНУСНИТЕ ПРЕВЗЕТИ, "ТАЛАНТИ". ЕЕЕЕЕЕЕЕ РУТ , ИМА ЗАКАКВО ДА ТИ ЗАВИЖДАТ! ТИ ГИ УБИ!!!

ЕЛЕН
12 декември 2013 | 22:41

,РУТ, ТИ БЕ ПРЕКРАСНА! МОЖЕЩА, СИЛНА, УВЕРЕНА!Е РУТ, КАК БИХМЕ МОГЛИ ДА СРАВНЯВАМЕ , СТИЛЪТ ТИ, ТАЛАНТА ТИ, ПРОФЕСИОНАЛИЗМА ТИ, КОЙТО ЗАСЕНЧИ ВСИЧКИ "ВЕЛИКИ ТАЛАНТИ" В АКАДЕМИЯТА И ОТ СТРАНА НА ЖУРИТО И ОТ СТРАНА НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ. - ВИЗИРАМ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ПОЛИ ГЕНОВА И ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА, КАКТО И ЗДРАВКО ОТ РИТОН. А ПОЛИ ДОРИ Е И ПО ГОЛЯМА ОТ ТЕБ. ИМА ЛИ НУЖДА ОТ КОМЕНТАР ВЪОБЩЕ. УУУУУУУУСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!!!!!

ИКОНОМА
12 декември 2013 | 22:36

БРАВО РУТ! ТИ ГИ РАЗБИ!

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Райна и Николета се разголиха в кухнята

Нова мода в социалните мрежи

Нора Недкова изкушава в Дубай

Висшистката обожава да пътува

Кристин само по прясно мляко

Каменова пак показа най-големия силиконов бюст

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Златка в топ форма след раждането (Снимки)

Плеймейтката свали 20 кила за отрицателно кратко време

Шеф Силвена Роу с тяло на 36-годишна

Ето как се поддържа кулинарния ас

Поли Генова показа таткото и бебето

Ето го малкия Даниел Джоузеф

Евгени Минчев отмъкна "Гълъбо" на Миро

Светският лъв изпя и клипира най-големият хит на поп певеца

Изненада! Джон Леджънд е най-секси мъж

Класацията е на престижното списание People

Гала разкри мокрия си блян

Водещата с гордост изтъква кой е астралният й близнак

Ники Кънчев: Биг Брадър се връща

Пак търсим кой що участва, написа популярният водещ

Синът на Божинов се запозна с Роналдо

Малкият Валерко сбъдна една от мечтите си

Никол Станкулова крие щерка си и на ЧРД

Синоптичката трогна с емоционален пост за майчинството

Златка Райкова хукна по чалготеки след погачата

Антония Петрова бе сред приятелките на младата майка

Надебелялата Ким Кардашиян се побра в супертесен тоалет

Компания на сексапилната риалити звезда правеха не по-малко магнетичните ѝ сестри Клои и Кортни

Дядото на Халваджиян спасява Левски

Налива купища пари в тима

Биг Брадър кани на кастинг-менте

Обявата във Фейсбук фалшименто

Рачков се облизва за Народния театър

Любимецът на Маги Халваджиян къса с халтурата, не иска да е шут

Тв и Риалити

Шеф Силвена Роу с тяло на 36-годишна

Ето как се поддържа кулинарния ас

Стриптийз във „Фермата“

Ето кой се развихри под звуците на Джо Кокър

Юлиан Вергов щял да става боклукчия

Актьорът завършил вечерно училище

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Дует "Ритон" остана без багаж

Двамата преживяха кошмарна нощ

Ванката на Слави стана фъфлещ синоптик

Бившият реквизитор получи работа в новата телевизия на шоумена

Мъжът на Параскева Джукелова се хвана с продуцентка

Режисьорът на "Възвишение" не крие новата си любима

Виж още от Издънки

Култура

Щраус Виена оркестър снимат с робот у нас

Филмовата звезда Марко ди Сапиа и сопраното Мириам Портман са сред солистите на Коледния гала концерт в НДК

Мисис Свят се снима в най-новия български филм

София Ская си партнира с Луиза Григорова в "Имало една война"

Павароти, Арета Франклин и Джуди Гарланд на кино

Ще бъдат излъчени в рубриката “А душата им пее”, част от Киномания 2019

Виж още от Култура

Fashionista

Надебелялата Ким Кардашиян се побра в супертесен тоалет

Компания на сексапилната риалити звезда правеха не по-малко магнетичните ѝ сестри Клои и Кортни

Prada и Adidas с обща колекция

Ще включва спортни обувки за жени и за мъже, изработени изцяло в Италия

Почина Патрик Луи Вюитон

На 68 години ни напусна правнукът на основателя на модната империя

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.