Стойко Сакалиев ще прибере тлъста сума след края на шоуто ВИП брадър.

Но не от пребиваването си в къщата - чаровният бивш футболист има да получава 150 000 евро от ЦСКА.

Парите са компенсация за Саката заради неизпълнени клаузи и неизплатени суми по договора му с "червените".

Стойко игра за армейците с известни прекъсвания в периода 2003 - 2007 година. Саката успя да прецака любимия си ЦСКА през лятото, когато клубът беше пред фалит и в Борисовата градина цареше пълен хаос.

Чиновниците на "червените" са пропуснали да обжалват решението на съда за компенсация и вече са изпуснали срока и са длъжни да я платят.

Новият стар шеф Александър Томов е обещал на Саката да му плати до края на годината, което обаче хич не е сигурно. Но така или иначе рано или късно любимецът на феновете на ЦСКА ще си получи дължимото.

Заради Сакалиев "червените" си навлякоха куп проблеми. Клубът с години се съди с бургаския "Нефтохимик" заради спорове по сумата на трансфера му в София, пише ''България Днес''.

Пачките, които Саката има да получава, са далеч по-големи от уговорения от ''ВИП брадър'' хонорар. За влизането си в къщата Стойко е получил "само" около 30 000 лева.

Водещият мотив на футболиста е бил да направи шоу в къщата, а не само да прибере сумата.

Сакалиев вече прави и планове как да харчи парите от ЦСКА. Една от идеите му е да купи собствен апартамент на дъщеря си Любомира, в който тя да живее, когато порасне. Саката, разбира се, ще зарадва и сестра си Марина, която живее в Италия.

Заглавна снимка: Bulphoto