Чисто нов джип подкара Александър Сано. Актьорът брои около 50 бона за колата, научи "България днес". Возилото не е мощен звяр с 300 коня под капака, какъвто Сано винаги е мечтал да кара. Той залага на семеен тип кола, пълна с екстри. Базовата цена на колата е малко под 40 000 лева. Сано иска вътре да има няколко допълнителни удобства - кожен салон, панорамен покрив и още. Това вдига стойността на джипа и я прави около 50 бона.

Сумата за возилото е по джоба на актьора. В последната година той изкара прилична сума от филма си "Диви и щастливи", който направи с Яна Маринова. С част от печалбата звездата от "Ягодова луна" си купува новата кола.
Сано мисли и за природата. Той не иска да замърсява околната среда. Затова избира джипът му да е на ток. Според Сано в електромобилите е бъдещето. Огромен плюс е, че с новата си кола актьорът може да спира, без да плаща синя зона. Както е известно, в София електромобилите паркират безплатно в центъра и околията.

Среброто от култовата група "Братя Мангасарян" още не може да се нарадва на чисто новия си джип KIA Niro Hybrid. Той го купува в края на миналия месец. Ала още не карал кой знае колко, тъй като в момента е адски зает. Колата се кара и от половинката на актьора - Нели Атанасова. С возилото двамата смятат да обикалят страната и да ходят на море съвсем скоро.

снимка:инстаграм александър сано