Александър Сано възнамерява да влезе в съдебната зала като ищец и дори вече е подготвил необходимите за целта документи.

Обект на неговия съдебен иск ще бъдат всички медии, които в началото на годината го обвиниха, че поддържа тайна любовна авантюра с колежката си от сериала "Под прикритие" Константина Живова.

„Как ми влияят подобни слухове – много добре! Подобряват работата на чревния ми тракт, енергизират ме и повишават жизнените функции на простатата ми. Мисля, че скоро и аз ще ги зарадвам с нещо“, сподели Сано пред „Блясък“, пише pik.bg.

От екипа на „Къртицата“ издадоха, че по време на 3-месечния му престой в шоуто Александър няколко пъти е споменавал, че възнамерява да съди всички зложелатели, които притесняват него и семейството му.



Междувременно стана ясно, че актьорът е предложил брак на любимата си Нели Атанасова и двамата най-после ще сложат щастлив край на драмите във връзката си като вдигнат сватба. Напоследък медиите не спираха да ги разделят, но двамата са категорични, че се обичат. „Ще се оженим. Не се шегувам. Не сме решили все още кога, но дъщеря ни Ава през два дена ме пита: “Кога ще се ожениш за мама?” , не скри вълнението си от предстоящото събитие Косъма.

“Предложих на Нели по Нова година, тя се съгласи и не е променила решението си. Така, че сватба ще има,” категоричен е чаровникът.

Сано разкри, че в базата на Къртицата най-много му е липсвала именно бъдещата му съпруга. “Отношенията ни след „Къртицата” са в пъти по-добре. Когато отсъстваш дълго време и емоциите много се усилват. Да ме извиняват и двете ми деца, но майка им много ми липсваше”, призна актьорът.