Сашка Васева от години успява да съчетава два коренно различни образа - този на провокативната фолк звезда и друг, на обикновено "момиче от село", както сама се определя.

Тя не крие, че обича селския живот, а в имението си край Дупница гледа кози, кокошки, произвежда и био зеленчуци. За тази дейност легендарната певица разчита на своя баща, който й помага.

"Много ме е страх от змии и затова трябваше добре да изчистим терена около къщата" - споделя тя в "Преди обед" по bTV. Сашка признава, се чувства щастлива от начина си на живот, облича се съвсем ежедневно и няма нищо общо с екранния си образ.

Фолк звездата участва като персонаж в новия видеоклип на Криско. "Аз съм като актриса, но играя себе си" - обобщава тя и добавя, че се чувства поласкана, че рапърът я е поканил именно тя да пресъздаде правдиво атмосферата на купоните през 90-те години.



Лентата към сингъла "Златните момчета" е заснета в култово заведение, което в онези години е било любимо за тези момчета. "Даже на това място аз бях получила първия си скъп микрофон като подарък от Илия Павлов. Дотогава пеехме с кабелни микрофони. По онова време си беше голям лукс да имаш безжичен, аз може би бях една от първите, която имаше такъв" - разказва изпълнителката на "Левовете в марки".

"Хората затова изпитват носталгия към времето с Тодор Живков. Свързват го с прехода. Тогава имаха свободни пари, не знам от къде идваха, те извираха" - коментира още тя.

Певицата призна, че покойният бос Поли Пантев й е помагал много, но двамата не са били интимни. "Той беше мой благодетел, без консумация. Харесвах го, но исках мъж, за когото да се оженя, а той искаше да му бъда държанка, да се забавлява. Не съм обаче такъв тип жена, обичам сериозните отношения" - разясни Сашка Васева, пише signal.bg.