Сефтето в Базата вече не е мираж! Рут и Любо са се опознали интимно, в банята, където няма камери и за изконсумирали връзката си.

Зрителите също видяха двусмислените му обяснения за любовните способности на певицата и са на мнение, че двамата са се запознали доста добре интимно. ''Рут ме пали много като жена. Между нас има химия и си пасваме във всяко отношение'', категоричен бе спортистът. Самата певица също призна, че тялото на Любо не ѝ е далечно и е възхитена от мускулите му.

Двамата вече са постоянно прегърнати, целуват се и се галят интимно пред всички. Освен това официално признаха, че са двойка и Рут от екрана направи обръщение към гаджето си Калоян навън, че късат. После, за да му даде все пак някакъв шанс за обратна връзка, певицата намери контакт с него през своя фейсбук. В комуникацията между двамата, вече бившият й приятел, я нарече ''Юда'', явно чувствайки се предаден.

Дали историята им ще приключи дотук обаче не е ясно, тъй като по време на живото предаване във вторник вечер Калоян получи предложение от продуцентите да влезе в Базата на ''Къртицата'' и това вероятно ще се случи още утре. Той е решен да се опита да си върне певицата или най-малкото да изясни докрай отношенията си с нея.

Калоян не пожела да влезе веднага в Базата, като се аргументира, че в това време приятелката му ще бъде прикована към новата си тръпка Любомир и няма как да говорят сами. Рут и баскетболистът са вързани с въже един за друг, заради новата си мисия. Той се закани, че ако влезе, ще е за да отмъсти на конкурента си. ''Той видя една слаба жена и направи всичко възможно да я прелъсти. Не е никакъв мъж, защото се възползва от ситуацията по най-долния начин'', недоволен е вече бившият мъж на Рут.

Участниците и зрителите чакат с интерес решението на Калоян, предвкусвайки поредния вълнуващ панаир с участието на любовното трио, пише slava.bg.