Селин Дион отново привлече вниманието на медиите, този път с нейния анорексичен вид. Явно 50-годишната певица е решила да изглежда добре до 16 години по-младия танцьор Пепе Муньос, с който има връзка, която се опитва да крие. В почивните дни тя посети известното шоу в кабаре "Мулен руж" във френската столица Париж и шокира с драстично променен външен вид.

Дори на фона на танцьорките в заведението тя изглеждащо плашещо слаба с крака като клечки.

Феновете й веднага обявиха, че са загрижени за нейното тегло. Те масово я съветват за започне да е храни и смятат, че е на ръба на анорексията, тъй като на последните фотографии изглежда като бледо копие на себе си. Въпреки че изпълнителката разхожда из френската столица маркови дрехи като черния гащеризон на Александър Вотие с доста дълбоко деколте, облеклата не успяват да скрият стърчащите й кокали.

Феновете са изумени, че на една от снимките се вижда как в областта на гърдите Дион има само прозрачно парче плат, което ясно показваше, че не носи сутиен. Дрехата струва умопомрачителните 3 400 долара. Селин бе заложила и на шармантна шапка, очила и ботуши на Jimmy Choo, но стремежът й да блесне като модна икона не успя заради плашещия й външен вид.


През 2016 г. почина нейният съпруг и тя едва преживя трагедията, но скоро след това претърпя друг шок, когато си отиде и брат й Даниел. Дали тези проблеми са отключили анорексията или връзката й с танцьора, остава само да гадаем.