Един от най-популярните млади актьори – Асен Блатечки, ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се...” тази събота, 30 октомври, от 11:00 часа, по bTV.

Зрителите ще разберат какъв е той извън киното и театъра, ще научат повече за най-голямото му щастие – неговото семейство, и най-тежкия му период – загубата на родителите му.

Първата изненада за Асен ще бъде режисьорът Маги Халваджиян, който ще разкрие, че веднага е бил пленен от неговата усмивка. „Асен е един от най-добре подържащите се актьори в България”, споделя телевизионният продуцент.

Изключително емоционална ще бъде срещата на Асен с неговата дъщеря – Катерина. За първи път тя ще признае на баща си, че иска да стане актриса като него.

*Асен Блатечки в "Търси се..."

„Най-много се забавлявам с тате. Понякога дори ми готви”, ще признае малката Катя. „Тя е много по-добър човек от мен, по-толерантна е. И е най-голямото ми щастие”, развълнуван ще признае актьорът. Катя пък ще го предизвика да свири на китара.

Асен ще разкаже и за срещата си със своята половинка, която също се казва Катерина. Какво е първото нещо, което е харесал в нея и какво още ще разкаже за семейния живот - зрителите ще научат тази събота в „Търси се...”

Особено вълнуваща за Асен ще бъде срещата със сестра му Снежина. „Той е най-добрият батко. Много деца са яли бой от него заради мен. Много сме близки и безкрайно го обичам”, със сълзи ще признае Снежи.

Асен ще се спомни и за своите родители. Баща си той губи, когато е на 30 години, а майка си преди 2 години.

Зрителите ще видят и колко добър художник е актьорът. Запомняща ще бъде и срещата му с неговия учител в НАТФИЗ – проф. Илия Добрев.

*Асен Блатечки в "Търси се..."

„В студентските години той беше много дързък, искаше да изиграе всичко. Често ни е ядосвал, но аз съм сигурен, че един ден ученикът ще надмине учителя си”, емоционално ще сподели проф. Добрев.

Той ще помоли ученика си да изиграе една много важна роля – тази на дъщеря си. Как актьорът ще се справи с това предизвикателство - ще стане ясно в „Търси се”.

Снимки: Ст. Гребенаров