"99% от предаването е истина. В ресторантите снимаме по 4 дни постоянно и след това монтираме. Няма никакъв театър", казва готвачът Иван Манчев в интервю за "24 часа".

Той е водещ на "Кошмари в кухнята" по Нова тв, което за няколко издания се превърна в едно от най-гледаните и най-коментираните.

"Всеки човек понякога е отчаян в това, което прави. Съгласява се да участва по телевизията, виждайки в нас промяната. Няма нищо против да му извадим кирливите ризи, защото иска да му помогнем", обяснява Манчев как убеждава хората да покажат мръсните кухни на ресторантите, лошото ядене и дори хлебарките.

Според него 90% от ресторантьорите у нас никога не са били в този бранш и това е една от причините качеството бързо да пада.

Цените, които в момента са в ресторантите, не са реалните. Те трябва да са с 50-100% отгоре. Само че българинът не може да си го позволи, обяснява Манчев.