Поп иконата Шер е на смъртен одър. Звездата се е затворила в дома си и не иска да вижда и чува никого. При нея са само най-близките й хора, които я подкрепят и се опитват да й вдъхнат кураж в последните й месеци.

Апокалиптичната картина от живота на звездата бе описана от журналисти на "Нешънъл Инкуайърър". Те разкриват, че Шер вече не може да се бори с проблемите, които има със сърцето, и с всеки изминал ден става все по-слаба. От няколко години здравето на звездата е силна разклатено и това не е тайна за феновете й. Заради бодежи в сърцето певицата няколко пъти влизаше в болница и почти изчезна от света. Лекарите й я посъветваха да не се натоварва и напълно да забрави за всякакви изяви, които изпиват силите й. Сред тях беше дори пеенето, към което изпълнителката направи опит да се завърне с едно последно турне. Дори в него обаче си пролича нейната немощ.

След като първоначално обяви турне с почти 50 концерта, по средата на своя амбициозен график Шер реши да съкрати малко изявите си. Звездата се оказа неподготвена за тежкия ритъм на работа и на няколко пъти бе хоспитализирана с различни проблеми. Накрая обаче екипът й я посъветва да изобщо да слезе от сцената, докато не се възстанови напълно. Уви, това може никога да не се случи, ако се съди по последните клюки за звездата.

Според тях певицата е с много високо кръвно и всякакви бурни емоции са й забранени. Шер дори трябва да стои настрана от телевизия, телефони и компютри, които биха влошили състоянието й заради непрестанния поток от информация, който бълват, разкрива Уикенд.

"Тя има забрана да чете дори вестници и списания, защото всичко може да я притесни и да предизвика проблеми със сърцето й", издават запознати.

Звездата обаче далеч не е стриктна в спазването на всички тези условия и редовно се появява в социалните мрежи, за да напомни за себе си. Този малък бунт срещу предписанията на лекарите обаче си има причина. Певицата се бояла, че дългото й отсъствие от светския живот може да привлече внимание към състоянието й.

"Тя не иска никой да знае за проблемите й. Последното, което би приела, е да чува как хората я съжаляват", допълват още източници на изданието.