Още със старта си предаването "Фермата" разбуни духовете.

Причината е, че в шоуто има нагласени участници и още от сега се знаят фаворитите за финала. Недоволството на феновете е провокирано от участието на 18-годишната Рая Агонцева.

Тя е дъщеря на известните риалити геори - Антон и Диана Агонцеви, които взеха участие в три сезона на приключенското шоу "Сървайвър".



"Докога ще си отглеждаме разни хора, които работят участници в предавания. Тази е влязла само защото е дъщеря на родителите си", пишат възмутени зрители в официалната страница на предаването. Повечето от тях изразяват мнение, че момичето влиза предварително подготвено от родителите. Баща й Агонцев се прочу като най-големия стратег в историята на "Сървайвър".

В последния сезон дори беше изгонен заради манипулации.

Във визитката си във "Фермата" Рая твърди, че не иска да я спрягат само като дъщеря на известния й татко и е време сама да се прочуе с нещо.

Въпреки че е само на 18, Агонцева е твърдо решена, че няма да се спре пред нищо в шоуто, докато не грабне голямата награда от цели 100 бона.

Девойката, която това лято е приета студентка в УНСС, дори е загърбила първите месеци от образованието си, за да се включи в надпреварата.

Близки до блондинката твърдят, че Рая е със свободолюбив дух и е безспорно надраснала възрастта си, което ще е едно от най-силните й оръжия в шоуто.