Сексбомбата Соня Васи, е позната като “момичето на братя Аргирови” и носителката на короната на първата “Мис България”. От дълги години тя живее в САЩ заедно с дъщеря си Бриана.

Преди 8 години Васи се запознава с американския бейзболист Брейди Андерсън след концерт на нейната група "Крийп"в малък клуб и още същата вечер заживяват заедно. Малко след като се ражда дъщеричката им Бриана, те се разделят. Родителските права са поделени между двамата.

В САЩ Васи прекарва почти изцяло времето си в грижи за дъщеря си Бриана. Двете ходят навсякъде, независимо дали е парти или тренировки по пилатес. На един от последните купони в холивудски стил тази година Васи се запознала с риалити звездата и моден дизайнер Ким Кардашиян. Тя помолила Ким да се снима с малката й дъщеря. Моментът останал запечатан не само в спомените им, защото Соня споделила вълнението си като качила снимка в социалната мрежа във Facebook.

В момента Васи не си изкарва парите отвъд океана с музика, защото както самата тя бе споделила в свое интервю, бащата на детето й бейзболистът Брейди Андерсън се грижи много добре нея за нея и детето.