Соня Васи трампи бившето си гадже - барабаниста Васко Ананиев, с Теди Бургазлиева.

Американският любовен триъгълник вече е история, а култовата плейбойка “заби” нов сексапилен българин - Тодор. Любовта между двамата лумнала в... тоалетна, призна сензационно бившето “момиче на братя Аргирови”.

“Тодор пристига в Америка на 1 септември, има виза за 10 години. Веднага му предложиха работа в училището на дъщеря ми като тенис учител, нещо, което му е присърце. Нещата с него вървят много лесно. Това е момчето, което най-много ме е обичало в моя живот. Минах през много трудни моменти, но той беше до мен. На него му беше много трудно да напусне хубавата си работа в България, където е финансов директор, семейството и приятелите си. Аз съм единствената причина той да дойде в Щатите. Тодор обаче е категоричен, че иска да опитаме да живеем заедно, пише БЛИЦ.

Как да разберем иначе дали сме един за друг?!”, реди бившата мъжемелачка, която твърди, че вече иска да е примерна съпруга. “Не знам дали ще останем заедно цял живот, но за момента всичко е много сериозно. Тодор ми помогна да осъзная, че няма никога да се върна и да заживея с бащата на детето ми - Брейди. Той успя да ме откъсне от тази илюзия, с която живях 7 години”.

Соня и Тодор се запознали в заведение при миналогодишното й посещение в България. “Срещнахме си погледите и го харесах веднага. Той не знаеше аз коя съм или поне така ми каза по-късно. Тодор гледаше към нас, но не дойде да се запознаем. На тръгване от ресторанта го попитах къде е тоалетната. Той не каза нищо, а ме хвана за ръката и ме поведе. И аз тръгнах след него.

Много смело от негова страна! Аз влязох в тоалетната, забравила от вълнение за какво съм влязла, седнах на капака и се замислих: “Ами сега, като изляза, и той ме чака отвън?”... Отварям вратата - и той там. Приех го като знак на съдбата... Заведе ме на пиано бар и изкарахме чудесна нощ”, чурулика Васи. Лудетината, която завъртя главите на не една и две американски звезди, разкрива, че дори е готова да роди дете на Тодор! Единственото условие е да имат материална сигурност – нещо, което май й липсва в момента - икономическата криза се отразила на издръжката на дъщеря й, плащана от таткото – бейзболиста Брейди Андерсън.

Соня пък закрила бизнеса си с дрехи, чанти и финтифлюшки и сега ще се опита да го възстанови отново с помощта на новата си “свекърва”. “Майката на моя приятел ми помага в Пазарджик, където има няколко жени, които плетат на ръка и после се пращат в Пловдив, за да се завършат чантите”, споделя укротената опърничава варненка.