Дейвид Бекъм пътува по целия свят благодарение на футболните си умения, но неговият акцент показва, че той си остава момче от източен Лондон в сърцето.

За разлика от него тримата синове на звездата до един говорят с американски акцент. В ексклузивно интервю за таблоида "Сън" футболната легенда разкрива, че той и съпругата му Виктория никога не са били по-щастливи от факта, че живеят в Лос Анджелис заедно с децата си.

Те са толкова отдавна там, че Бруклин (11), Ромео (8) и Круз (5) вече съвсем са забравили британския акцент. "Всички те имат изцяло американски акцент, но не ме е грижа. Много ми е смешно, когато се приберем у дома и се видим с бабите и дядовците. Те сякаш ни питат "Какво се е случило с тях?" и това предизвиква усмивка на лицето ми.

"Момчетата са забавни. Веднъж, когато слагах Круз да спи, му казах нещо и той се обърна към мен с думите: "Тате, ти си такъв англичанин."

"Живял съм в Испания, Милано и Манчестър, но никога не съм губил акцента си, типичен за Ийст Енд, няма да го направя и в бъдеще. Щастливи сме тук в момента. Момчетата се чувстват много добре, а това е най-важното нещо за нас", споделя още Бекс.

35-годишният полузащитник, чийто отбор Лос Анджелис Галакси загуби с 0:3 от Далас в полуфиналите на Мейджър Лийг Сокър, не планира да се върне обратно на Острова, когато петгодишният му договор изтече догодина.

Той и Виктория все още често посещават огромното си имение в Хертфордшир, по-известно като "Бекингамския дворец". Бившият капитан на "Трите лъва" обаче твърди, че неговото семейство е щастливо да нарича Ел Ей свой дом, въпреки че той все още не е загубил надежда един ден да играе отново за своята любима Англия.

"Нямаме конкретни планове за връщане. Моят договор изтича след година и после ще видим какво ще се случи, нещата се променят много бързо", продължава той.

Бекс прегърна американския начин на живот, купувайки си голям черен мотоциклет чопър. Той е редовен зрител и на мачовете на баскетболния отбор Лос Анджелис Лейкърс в НБА. "Обожаваме Америка. Живеем там от почти четири години, а се почувствахме като у дома си още от момента на пристигането ни. Хората тук се отнасят чудесно с нас. Те са изключително позитивни в начина си на живот и нашите деца са същите. Когато се приберат от училище, хлапетата отиват на плажа или скачат в басейна. Това е различен начин на живот, но такъв, какъвто те харесват. А когато децата са щастливи, и ние сме щастливи."

Източник: