Поредният скандал в попфолка вече е медийно достояние. Славена, Соня Немска и Денислав заплетоха любовен триъгълник, за който се шушукаше още след рождения ден на Славена през месец юли, когато в Интернет се появи снимка на певицата с Денислав - възлюбеният на Соня Немска.

Славена дълго време не коментираше дали с Денислав са нещо повече от добри приятели, но днес любовният триъгълник се разплита, пише signal.bg.

Историята: Славена и Денислав започват връзка отпреди 5 месеца, според Соня Немска това не отговаря на истината, а е станало доста по-късно, когато тя била за месец в чужбина и Денислав направил поредната авантюра от ревност.

Славена е категорична, че Денислав и Соня са били приключили връзката си, когато тя се сближава с него. Соня твърди обаче, че окончателна раздяла помежду им не е имало, ето защо започва да брани любовта си и търси начин двете да се видят, за да се изяснят. Срещат се на кафе, но не само, че не постигат разбирателство по отношение на това на коя от двете принадлежи Денислав, а драмата се задълбочава и придобива почти крими характер.

Соня Немска изпраща SMS-и с обиди и заплахи към Славена, а Денислав не знае как точно да парира напрежението и ги оставя те да се разберат помежду си, както могат. Поставя им едно условие - не иска историята да се раздухва в медиите. Казва на Славена, че, ако всичко това излезе наяве, любовта си отива.

Отстрани погледнато едни ще кажат, че това си е сюжет за интересен сериал, други ще съзрат поредния PR ход, а пък трети вероятно ще намерят нещо общо с това, което се е случвало и в техния живот.

Ето изповедите на тримата участници в любовния триъгълник:

Славена :

"Да, вярно е. Аз взех това решение - всичко това да излезе наяве, но не, за да си правя PR, както тя /б.а. Соня Немска/ казва. Мисля, че два месеца са достатъчно дълго време, достатъчно толерантна съм била, достатъчно съм смятала, че някой ще се осъзнае и т.н. Явно не стана с добро, явно някои хора не разбират от добрия език. Възмутена съм, стресирана съм, обидена съм, не съм очаквала нещо подобно да ми се случи. Никой човек не заслужава подобно отношение. В днешно време се случват доста по-сериозни проблеми, за да се караме за нещо подобно и то по този начин. 

*Денислав и Славена

Всъщност аз не се карам с никой. Глупава е причината, поради която съм изтърпяла всички тези неща от нейна страна. Всеки човек е свободен да е с този, с който иска. Аз не мога насила да накарам някой да бъде с мен и да ме търси.

"Аз не исках да се шуми за връзката ми с Денислав. Последния път, когато се чухме, всичко това вече се случваше и бях с надежда, че тя ще се осъзнае. Не исках да го афиширам, за да не я предизвиквам още повече. Всичко започна преди два месеца и половина - в момента, в който тя разбра, че аз и Денислав имаме някаква връзка."

"Първия път, в който тя ми се обади, ú казах: "Соня, щом мислиш, че в мен е проблемът, аз ще остана встрани". За да убедя дори самата себе си, дали наистина не съм аз някаква пречка. Пак казвам, аз със сила не мога да накарам някой да бъде до мен".

"SMS-те бяха някакви обиди, някакви псувни - грозни неща, които не отиват на една жена, още повече и майка. Какъв пример дава тя на децата, които ни гледат, защото някой я е зарязал. Не искам да имам допирни точки с такъв човек, не желая да имам нищо общо с тази жена".

"Искам всичко това да приключи. Аз претендирам, че какъвто и да е проблемът, това не е адекватен начин да го решиш. Най-страшното за мен е, че не знам докъде би стигнала тя. Доколкото знам не съм първото момиче. Не искам да съм замесена с такива неща. Искам да живея спокойно".

"За да продължим връзката си 5 месеца, сигурно е било сериозно, сигурно съм имала чувства, но дори да не е така, която и да е жената до Денислав, тя не е виновната. Никоя жена не е в състояние да завърже мъжа до себе си. Аз си живея тук в София, а той в Шумен. Не знам какво ще се случи. За мен това не е поводът да се разделя с Денислав. Това чистото, първичното със сигурност се загуби заради всичките тези неща. Аз не очаквам тя да се извини, искам просто всичко да спре".

Денислав:

"На мен ми е изключително неприятно да разговарям точно за тези неща, за личния ми живот. Много съм изненадан! Аз казах, че не искам да направя интрига между тях двете, защото съм имал отношения и с едната, и с другата, заради това ми е малко гадно. Но наистина не ми е приятно да разговарям точно в този момент, може би по-нататък ще застана срещу вас и всички медии, за да споделя това нещо. Чухме се със Соня и коментирахме тази ситуация, но не мога да си го обясня. Не мисля, че Славена има някаква вина - със Соня се бяхме разделили, не бяхме се чували известно време и аз тогава вече започнах да поддържам някакви отношения със Славена. Много е гадно, аз не искам да взимам нито една от двете страни - най-добре е те сами да ви споделят за какво става въпрос, за да не кажат: "Ти направи интрига и заради тебе се получи така". Въпреки че наистина е заради мен, аз нямам вина в цялата история, какво да направя?! Като мъж за мен е гадно. Има мъже, които ще кажат: "Аз съм бил с тая с оная...". Аз наистина не искам да се хваля с това нещо. Нормално е, всеки мъж може да бъде с дадена жена. Аз съм имал възможност да бъда с тях, но нямам за цел да бъда с тях за PR и т.н. Не мисля, че на този етап това ми е важно".

"В началото, когато започнах да се виждам със Славена ú споменах, че не искам тя /б.а. Соня Немска/ да разбира. Нека да е малко по-така, за да отшуми. Защото знам за какво става въпрос - за заплахи, такива работи... Това е нормално, всяка жена, всеки човек, който има чувства към някой, да реагира по този начин. Защото когато обичаш един човек си готов да направиш всичко. Аз също се борих много, за да задържа връзката със Соня, но просто нещата не се получават. Решихме да се разделим /със Соня/, защото може да се стигне до някакъв фатален край.

"Има още нещо, което ме притеснява - хората виждат мен и коментират мен, аз с кого излизам и аз какво правя, а за нея /Соня/ никой нищо не каза. Затова искам малко да се разбутат, да излязат, да видят и тя какво прави, защото мен ме изкарват, че аз съм най-долният. На мен ми е неприятно, когато упрекват само мен. Аз ненапразно се разделям с някой човек! Защо да се разделям, ако съм щастлив и ми е хубаво? Имало е ситуации, в които не само аз съм изневерявал, а и тя! Нека да го знаят хората, защото те наистина си мислят, че само аз съм човекът, който ги прави тези неща.

Аз ú казах /б.а. на Славена/, че когато се разбере, ще види, че няма да вървят нещата на добре. Искам да кажа, че нито имам отношения с едната, нито с другата. Съвсем съм си свободен, защото наистина изключително много ме натоварват и двете жени. Това не се издържа, аз не мога повече и искам да го споделя, да се спре веднъж завинаги, защото ме натоварва много. Не искам да имам вземане-даване, нито с едната, нито с другата. Наистина ми дойде в повече, не се издържа, не можеш да угодиш на никой!

Соня Немска:

"Сега се чух с Денислав и той е казал, че не е нито с едната, нито с другата. Това е абсолютна лъжа. Аз от две години и половина съм с Денислав. Имаме си кризи, които траят понякога 2 дни, понякога няколко месеца, но аз винаги съм била с него. Бях за един месец в чужбина. Като се завърнах, започнах да чувам някакви неща за някаква връзка между Денислав и Славена и най-културно ú се обадих ú я попитах има ли такова нещо. Поканих я дори на кафе да ми разкаже. Денислав като усети, че започва да ме губи, веднага прави контра атака. Намесва трети човек във връзката, за да се изплаша и да се боря за него. Той просто се уплаши, че като отида в чужбина, едва ли не ще остана там. Има ревност и от двете страни. Знам и кой ги е запознал - гримьорката Аделина, която го запознава с всички фолк звезди. Ние се чухме със Славена, но тя ми каза, че не иска да ми разказва за личния си живот. Казах ú, че я разбирам и, че е постъпила наивно, защото не се е запознала дали сме се разделили, дали сме заедно, може би си е позволила да залитне".

"Слушала съм интервюта на Славена във вашето радио, а и в сайта. Тя винаги казва, че не знае как ú се случват тези скандали. Тя била магнит за привличане на скандали. Значи нея всеки иска да я набие - Валя иска да я набие за някаква нейна песен, Соня Немска иска да я набие, защото ú е взела гаджето. Тя замисляла ли се е, че тези скандали сама ги предизвиква. Другото е, че тя казва, че никога не е искала да става известна с личния си живот, искала да е известна само с нейните песни. В същото време се снима и публикува снимките си във facebook и там има две три приятелчета, които все я снимат - я с Денислав, я с някоя приятелка, и постоянно публикуват във facebook, а и също и сериозни медии като в-к "Труд". А после ни лук яла, ни лук мирисала. Ако не искаш да ставаш известна със скандали, няма да се снимаш и да си пускаш по медиите снимките от рождения ден. Във facebook няма да ги пускаш, защото оттам винаги изтича информация".

"Те няма как да са двойка! Когато официално с Денислав обявим, че не сме заедно, тогава може да са двойка. Може да има всичко и от моя, и от негова страна".

"Денислав винаги си мисли, че му изневерявам. Той живее в такъв филм. Това му е в кръвта. Той е ужасно, болезнено ревнив, а винаги в медиите излиза, че аз съм ревнивата и едва ли не го пазя като майка орлица".

"О, не, аз не искам да я сплаша. Аз, ако ми падне... много съм обидена от това момиче и не знам какво ще направя. Тя казала, че едва ли не е пуснала жалба в полицията. Това са абсолютни глупости. Аз имам една неприязън към това момиче още от първата ú песен. Има нещо, което не ми харесва в нея и ето, че съдбата си направи шега".

"Връзката им не е номер на тях двамата. Това е номерът на Денислав, а тя беше използвана, за да стане пак триъгълникът, както преди с Иванина. Някой ден истината ще излезе. Аз много го обичам Денислав и той много ме обича. Обаче всичко идва от него, за да ми се докаже един вид, виждаш ли - аз, която съм поискал, мога да я имам. Както направи в "Big Brother", както направи сега и както е правил с много други момичета, знайни и незнайни".

Вижте още:

Любовен триъгълник събра фолка и Big Brother

Соня Немска се разплака в къщата на Big Brother

Соня Немска признава как изгонила с SMS-и Иванина от “Биг брадър

Иванина: Соня Немска е жалка женица