Скритата камера, която папараците в едноименното предаване са направили на Иван Ласкин, е монтаж, става ясно от думите на актьора, цитирани от "Блясък".

Както е известно, половинката на Алекс Сърчаджиева беше заснет да пие ракия и след това да се качва зад волана на личния си автомобил. С това екипът на предаването се опита да спретне сензационно разкритие, че Ласкин нарушава закона, карайки кола, след като е употребил твърд алкохол.

"Малката ракийка е вечерта, а качването в колата през деня... ясно личи.. но какво да правиш, интересът не стихва", през смях споделя в личната си facebook страница Иван Ласкин към приятеля си Богомил Бонев.



Думите на Иван Ласкин няма как да останат без коментар, особено като се има предвид, че той често отправя критики към еротичната моделка и професионалните й качества пред камерата. И макар че водещата се опита преди време да обясни, че тя няма нищо общо с идеите за това кои известни личности да се следят от папараците й, това ясно показва, че това е отмъщение и лична вендета.