Рекордните 7 милиона лева хонорари ще получи Слави Трифонов през следващите 3 години, след като в петък е подписал новия си договор с Би Ти Ви.

Дългия ще получава по 10 бона на вечер за предаването си.

Шоуменът не пропусна официално да се похвали с успеха си в собственото си предаване. И съобщи, че през следващите три години ще радва зрителите на най-голямата телевизия у нас.

Сегашният договор беше със срок до края на август. Срокът на новия е 3 години—до 2016 г. Слави обаче пропусна да каже финансовите параметри от сделката, които наистина са впечатляващи и го правят най-скъпо платеното тв лице у нас.

За всяко издание на „Шоуто на Слави” Би Ти Ви ще превежда на продуцентската компания на Дългия „Севън ейт” по 22 000 лева без ДДС. От тях 10 000 лева са хонорар на водещия Слави Трифонов.

Това прави по 220 000 лева месечно чист приход за Дългия само като водещ /както е известно, предаването не се излъчва в събота и неделя, или общо има 22 епизода в месеца/.

Така на годишна база гологлавия шоумен ще прибира по 2 420 000 лева /през август предаването почива—б.а./. За 3-годишен период сумата набъбва до 7,2 милиона лева. Отделно Трифонов прибира печалба и като продуцент.

„Това наистина са смайващи цифри! Няма друга звезда у нас с подобни хонорари! Но Слави си ги заслужава— работи като вол денонощно, а и рейтинга му стои стабилен вече толкова години”, коментират продуценти.

Според запознати от медията също са на печалба, тъй като рекламите излъчвани по време на шоуто на Слави възлизат на 150 000 лева на вечер. В тази сделка всички страни печелят — и телевизията, и продуцента, и зрителите, че получават качествено шоу”, лаконично коментира представител на Би Ти Ви, пожелал анонимност.

До този момент Слави получаваше доста по-малки суми за предаването си, но бюджетът му бе драстично увеличен, след като се разкри срещата между Николай Бареков и Слави.

Веднага тръгна мълвата, че шоумена ще се мести с продукцията си в ТВ7. Което изправи мениджърите на Би Ти Ви на нокти.

„Никога не съм имал намерение да се местя в ТВ 7. В Би Ти Ви се чувствам страхотно, тук ми се гарантира свободата. Вече 13 години правя това шоу, никога не са ми се месили”, каза в собственото си шоу Слави.

Междувременно стана ясно, че Слави има намерение да реализира и нови рубрики с помощта на екипа си. А също така ще стартира и други предавания.

Сред сигурните лица, които ще продължат да се изявяват в „Шоуто на Слави", е 8-годишният Митко Андреев, който се сдоби със собствена рубрика в шоуто, след като спечели конкурса „Разсмей Слави".

Ученикът се яви като специален гост в последното издание за сезона, а Трифонов със задоволство обяви, че именно предаванията с негово участие се радват на едни от най-високите рейтинги в телевизията, пише още „Всеки ден“, цитира hotarena.net.