Новият брой на списание „Maxim“ привлече вниманието с доста любопитен факт. Факт, зад който може би се крие и истината за сдобряването на Слави Трифонов и Иво Сиромахов.

До преди месец сценаристът беше начело на редакционния екип на мъжкото издание. Стана ясно, че Иво заработва допълнително там още през месец май, пише razkritia.com.

Той имаше няколко рубрики в списанието, а името му гордо се мъдреше в редакционното каренце.

Огромна изненада обаче ни поднесе новия брой на „Maxim“! Сиромахов вече не е част от него! Негови материали липсват, както и името му?!

Този факт навързва събитията и помага да разберем защо Слави му е простил и го е прибрал обратно в екипа си. Припомняме, че в средата на август Дългия уволни Сиромахов, защото "Maxim“ публикува класация с най-дразнещите българи, избрани от читателите. Тя беше оглавена еднолично от Слави Трифонов.

* Слави Трифонов и Иво Сиромахов

Шоуменът побесня, когато видя класацията и обвини сценариста за това, че не е взел мерки да спре излизането на класацията, позоряща имиджа му. Шоуменът счете цялата история за предателство. Чак след около месец и половина двамата си стиснаха ръцете и забравиха за цялата история.

Напускането на „Maxim“ от Сиромахов обаче говори за едно – че Слави му е поставил условие да избира къде ще продължи кариерата си: в шоуто или в списанието.

Изглежда Иво е избрал първото, което напълно е удовлетворило Трифонов. За да му покаже благодарността си, Дългия взе Иво със себе си на турнето в Америка.

Там двамата изчистили напълно проблемите си и забравили за цялата драма около класацията на „Maxim“.