Актрисата, балерина и модел Снежана Макавеева, която играе една от централните роли в сериала "Под прикритие", има сериозен приятел, но това не е театралният сексимвол Деян Донков.

"С Деян сме само приятели", твърди русата красавица, показала без свян среден пръст на папараците.

Запознати обаче припомнят афинитета на актьора към моделки и предполагат, че той все пак ухажва хубавата Снежана, танцуваща в балет "Сатен"...

Тя е студентка в НАТФИЗ, но преди да влезе там, е имала доста бурен живот покрай моделската си кариера. На 16 години решава да прави модна агенция, качва се на самолета и заминава сам-самичка за Япония.

*Снежана и Деян

Наема си 6-стаен апартамент в Токио и отначало се чувства като хлебарка в огромния град, но само докато си намери достойна компания от десет души. "Върнах се в България, тъй като агенцията ми фалира", смее се Снежана.

"Пък и добре стана, защото след опустошителното земетресение сега можеше и да не съм жива.

Заради нецензурния жест към представителите на медиите по време на светски купон, Снежана често е определяна като "лошото момиче" в сериала "Под прикритие".

"Мама казва, че съм добро момиче, гаджето ми казва, че съм лошо момиче. Някъде по средата трябва да съм", признава 19-годишната стройна дама, пише blitz.bg.

Вижте фотогалерия:

Снежана Макавеева