Софи Маринова разбуни духовете в мрежата с новата си външност. Ромският славей публикува снимка, на която изглежда както никога досега и която предизвика серия от коментари. Свикнали сме да я възприемаме винаги с дълга и права черна коса. Е, сега засега цветът си остава същият, но дължината е драстично намалена, а от гладкия лъскав косъм няма и следа. За да бъде по-различна и атрактивна, певицата е заложила на ситните къдрици.

На промяната във визията си певицата се решила заради предстоящото шоу "Като две капки вода". Тя обаче имала притеснения как ще я възприемат любимите ѝ мъже - синът ѝ Лоренцо и приятелят ѝ Гринго. Тревогата ѝ идвала от факта, че преди две години тя прибегнала до фрапиращата трансформация, но скъсената ѝ тогава коса предизвикала недоволство от страна на Гринго и Лоренцо. Е, сега явно изпълнителката отново е решила да даде шанс на промяната.

Този път обаче смелата ѝ постъпка е положително оценена от близки и приятели, което личи и от възторжените коментари под снимката ѝ в Инстаграм. На 22 февруари стартира новия сезон на "Като две капки вода", където се очаква Софи да бъде гвоздеят на шоуто. Тя ще се състезава с Азис, Фики, Михаела Маринова, Поли Генова, Рафи, Къци Вапцаров и Милица Гладнишка