29-годишната звезда от "Тед 2" Аманда Сейфрид е убедена, че единствено работата, която вършиш, определя броя на почитателите ти в социалните мрежи като Фейсбук и Туитър.

Въпреки това някои хора в Холивуд са убедени, че колкото повече фенове имаш, толкова по-значителна личност си.

"Ако се снимате в сериал, ориентиран към тийнейджърска аудитория, тогава се радвате на милиони лайкове и последователи. При това е много вероятно почти никой друг да не е чувал за вас. Подобен подход работи в поп културата", отбелязва красавицата.



Аманда споделя, че не харесва манията обзела хората да си правят селфита и след това да ги качват в мрежата. "Наистина ли се мразим до такава степен, че сме принудени да се фотографираме всеки път, когато изглеждаме добре?", реторично попита актрисата.

Според нея, за да постигнеш нещо в професионален план, трябва да имаш подкрепа. "Ако не сте сам, можете да постигнете нещо и това може да повлияе на начина, по който Холивуд ви възприема. Друг въпрос е, че Холивуд, като правило, обича да ви разказва, че вие съществувате. На мен това не ми харесва", добавя Аманда Сейфрид, пише БГНЕС.